Skip to content
Brand

Forever. Faster. PUMA!

13 februari 2023 09:11
Forever. Faster. PUMA!

In 1948 richtte Rudolf Dassler in zijn woonplaats Herzogenaurach de ‘PUMA Schuhfabrik Rudolf Dassler’ op. Samen met slechts veertien werknemers legde hij de basis voor wat later het centrum van de moderne sportkleding zou worden. Vandaag de dag is het hoofdkantoor van PUMA nog steeds in Dasslers geboortestad gevestigd en kan PUMA terugkijken op een 75-jarige geschiedenis.

Voor deze gelegenheid heeft het merk enkele sneakers uit het archief ‘geremasterd’. We laten je hier de sneakers in detail zien!

PUMA Remastered Archive

PUMA Slipstream Archive Remastered

In 1987 deed de OG PUMA Slipstream Lo zijn intrede als basketbalsneaker. Nu komt daar de Slipstream bij, een herwerkte versie van het origineel die trouw blijft aan de sportieve roots van de OG.

PUMA Suede Archive Remastered

PUMA viert ook de 75e verjaardag van het merk met deze klassieke sneaker, de Suede. De Suede werd oorspronkelijk in 1968 ontwikkeld als opwarmschoen voor basketbal en beleefde een revival in de jaren 80, het tijdperk van de b-boys en hiphopbeats.

PUMA Rider FV Archive Remastered

De Rider komt ook rechtstreeks uit het PUMA archief. De retro sneaker is nu terug van weggeweest en is gemaakt met milieubewust leer.

De collectie

PUMA dropt ook een paar kledingstukken voor deze speciale gelegenheid. Bekijk hieronder een aantal items uit de collecite.

Classics T-Shirt heren

Het Classics T-shirt voor mannen is een must voor iedere kledingkast. Het item heeft een basic design en concentreert zich op de kleine details, zoals de gedessineerde kraag en het kleurrijke logo.

T7 Archive Remaster Joggingbroek heren

De Archive Remaster joggingbroek is ook onderdeel van de nieuwe collectie. Het shirt heeft een casual fit en een comfortabele pasvorm.

T7 Trainingsjacke dames

Het trainingsjack komt met de kenmerkende PUMA-look en komt rechtstreeks uit het archief. Op de zijkant van de jas zitten strakke details en het het PUMA logo.

Classics Quarter-Zip T-Shirt dames

Het Classics Quarter-ZIp T-shirt voor dames is voorzien van een hoge kraag en heeft het PUMA logo op de borst.

Bij PUMA vind je meer stukken in de categorie ‘Forever. Faster. PUMA!’ voor de 75e verjaardag. Klik op de button hieronder en bekijk de collectie.