Skip to content
Upcoming

Footshop opent zijn (VIP) Footshop Club

6 oktober 2021 20:47
Footshop opent zijn (VIP) Footshop Club

Bij sneakerwinkel Footshop kun je nu lid worden van de Footshop Club. Als member profiteer je van exclusieve acties en kun je een eigen wishlist bijhouden. Daarnaast is er ook nog de VIP optie waarbij je meer kans maakt op het verkrijgen van exclusieve sneakers.

Footshop

Dit jaar viert Footshop zijn tienjarige jubileum. De winkel werd in 2011 opgericht door Peter Hajduček en specialiseert zich in sneakers en urban lifestyle. Footshop is een online shop en heeft verschillende vestigingen in onder andere Praag en Boedapest.

Footshop pop-up store 2019
Pop-up store van Footshop in 2019 l Foto van Footshop

Naast het verkopen van sneakers, is Footshop ook erg bezig met duurzaamheid. Zo zien zij het als hun missie om meer bewustwording te creëren rondom duurzaamheid. Ook willen ze meer aandacht brengen naar de sneakers en producten die op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn.

Footshop Club

Op 5 oktober 2021 kondigde Footshop op Instagram de komst van de ‘Footshop Club’ aan. Als member van de club profiteer je van acties en kun je kortingen sparen. Daarnaast is er ook een VIP lidmaatschap. Als VIP member betaal je geen verzendkosten en maak je nog meer kans om raffles te winnen.

Lid van de Footshop Club

Je hebt twee opties wanneer je member wilt worden van de Footshop Club. Als lid van de reguliere club, profiteer je van een hoop acties en kortingen. Om te beginnen wordt je registratie met een tegoedbon van €7,- beloond. Deze bon kun je bij je volgende aankoop boven de €70 meteen gebruiken.

Footshop store
Rijen voor de Footshop store l Foto van Footshop

Hier stopt het niet met de tegoedbonnen. Na iedere geplaatste bestelling, krijg je als member een tegoedbon dat 10% van het aankoopbedrag bedraagt. Ook maak je als member twee keer zoveel kans op het winnen van een raffle. Op deze manier kun je makkelijker jouw favoriete Yeezy of Nike Dunk scoren.

Als member kun je ook je eigen wishlist bij houden en je favoriete sneakers opslaan en makkelijk delen. Je krijgt meldingen van nieuwsitems en updates betreffend streetwear en aanbiedingen. Als kers op de taart, krijg je op je verjaardag een verjaardagscadeau.

VIP Footshop Club

Voor degenen die van nog meer toffe aanbiedingen en voordelen willen profiteren, biedt Footshop de VIP club aan. Dit lidmaatschap biedt nog meer exclusieve voordelen. Zo betaal je als VIP member geen verzendkosten op al je bestellingen. Daarnaast maak je als member tien keer zoveel kans op het winnen van raffles.

Als lid van de VIP club krijg je, zoals Footshop dit noemt, een “groot verjaardagscadeau”. Wat dit cadeau is, blijft nog een verassing. Wel belooft de sneakerwinkel dat het “geweldig” wordt.

Een VIP member ben je al gauw. Wanneer je als lid zijnde €200 hebt besteed bij Footshop, wordt je automatisch VIP-lid. In je profiel kun je bijhouden hoeveel je al besteed hebt.

Footshop x adidas Superstar Blueprinting
Collab Footshop x adidas Superstar ‘Blueprinting’ 2020 l Foto van Footshop

Op de website van Footshop kun je nu lid worden en jezelf registreren. Bij inschrijving ontvang je de tegoedbon van €7 die je meteen kunt gebruiken. Wel zo mooi meegenomen. Mocht je meer van dit soort nieuwsberichten krijgen, volg ons dan op Instagram, Twitter en Facebook. Vergeet ook niet onze Sneakerjagers app te downloaden en blijf up-to-date van de laatste updates.