Skip to content
Events

Footshop komt met 25% korting tijdens Black Friday

26 november 2021 15:00
Footshop komt met 25% korting tijdens Black Friday

Naar aanleiding van Black Friday op 26 november komt Footshop met een extra kortingscode. Profiteer met kortingscode 25BLACK van 25% korting op alle items. Sale items zijn hier ook bij inbegrepen. De code loopt van 26 november 2021 00:00 uur tot 28 november 23:59 uur.

Footshop Black Friday

Op 26 november is het Black Friday en dit betekent hoge kortingen. De dag komt oorspronkelijk uit Amerika en valt op de dag na Thanksgiving. Tijdens Black Friday komen een hoop shops met hoge kortingen en is de dag perfect voor het scoren van cadeaus voor de feestdagen.

Ook bij Footshop kun je profiteren van hoge kortingen. De kortingscode is toe te passen op verschillende items voor mannen en vrouwen. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben we een aantal favoriete picks voor je op een rijtje gezet. Deze zijn met de kortingscode 25BLACK af te rekenen.

Footshop Black Friday

Nike Air Max 95 dames

Het eerste item uit onze favoriete picks, is deze Nike Air Max 95 voor dames. Het paartje combineert de kleuren wit, beige en rood. De Air Max 95 heeft meerdere Air Units die de sneaker een sportieve look geven. De overlays zijn van leer en de nylon tong maakt het een soepel model.

Nike Air Max 95 WMNS
Footshop Black Friday

Air Jordan 11 Low ‘Cool Grey’

De lage Air Jordan 11 in colorway ‘Cool Grey’ is ook in de Black Friday sale bij Footshop te verkrijgen. De sneaker combineert verschillende kleuren grijs en heeft een leren upper. De buitenzool is lichtblauw en is translucent. Op de hiel is het Jumpman logo in het wit gezet.

Air Jordan 11 low
Footshop Black Friday

Converse Run Star Hike

De Run Star Hike is dit jaar helemaal hot. Het model heeft een grove buitenzool wat de sneaker een opvallende look geeft. Op de hiel is het Converse embleem gestikt en op de middenzool is een ster bij de hak gezet. De schoen kleurt wit en is gemaakt van canvas. De buitenzool combineert de kleuren bruin, wit en zwart.

Converse Run Star Hike
Footshop Black Friday

Nike Air VaporMax 2021

De Nike Air VaporMax 2021 is een opvallende sneaker. Het paartje heeft een modern design en een opvallende middenzool. De Air Units op dit paartje lopen van de neus tot aan de hiel en zijn translucent. De upper kleurt wit en is van mesh. Ook is de zool van Nike Grind gemaakt, wat gerecyceld materiaal is uit de werkplaatsen van Nike.

Nike Air Vapormax 2021
Footshop Black Friday

Nike Sportswear Futura 365 Mini Backpack

Deze kleine rugzak van Nike is perfect geschikt voor sportactiviteiten. Stop je bidon, handdoekje en telefoon in dit tasje tijdens je workout. De backpack is van polyester wat het een erg stevig tasje maakt. Op de voorkant is het logo te zien en daarnaast is de Futura 365 Mini Backpack ook in andere kleuren te verkrijgen.

Nike Sportswear Futura 365 W Mini Backpack

LEGO®️ ICONS adidas Originals Superstar

Mocht je op zoek zijn naar het perfecte kerstcadeau, is dit bouwpakket van LEGO® het perfecte cadeau voor jou. Met dit pakket bouw je de klassieke adidas Originals Superstar en komt het in schoenendoos en al. Het pakket heeft 731 pieces dus voorlopig ben je nog wel eventjes zoet.

LEGO®️ ICONS 10282 ADIDAS ORIGINALS SUPERSTAR
Footshop Black Friday

adidas ZX 2K Boost

Deze sneaker heeft een lichte colorway. De upper is van mesh en textiel en geeft het paartje een soepele pasvorm. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen te zien en kleuren lichtgrijs. Bij de veteroogjes komt de kleur donkerblauw naar voren. De BOOST-technologie geeft de sneaker een comfortabele feel.

adidas ZX 2K Boost
Footshop Black Friday

Vans Vault OG Old Skool

De Vans Old Skool is een classic model. De sneaker combineert de materialen canvas en suède en komt in de kleuren zwart en wit. Op het middenpaneel is het Vans logo te zien en ook op de middenzool bij de hak komt het logo naar voren.

Vans Vault OG Old Skool
Footshop Black Friday

adidas Fest Bag Tref

Deze kleine crossbody tas van adidas is geschikt voor de kleinste items. Het tasje kleurt zwart en heeft het adidas Trefoil-logo op de voorkant. In het tasje passen dingen als je sleutels en telefoon wat het een ideaal item maakt voor fetivals.

adidas Fest Bag TREF

adidas NMD_R1 wit

Het laatste item uit de Black Friday sale bij Footshop, is deze all-white adidas NMD_R1. Het paartje heeft een sportieve look en is van textiel. Op het middenpaneel zijn drie adidas strepen in het wit te zien. De BOOST-technologie in de middenzool geeft de sneaker een comfortabele feel.

adidas NMD R1
Footshop Black Friday

Dit zijn onze favoriete picks uit de Footshop Black Friday sale. Met kortingscode 25BLACK profiteer je van 25% korting op alle items. De code loopt van 26 november 2021 00:00 uur tot 28 november 23:59 uur.

Mocht je liever zelf door de items van Footshop scrollen, klik dan op de knop hieronder.