Skip to content
Newsfeed

Footshop komt met 20% extra korting op alles tijdens Cyber Weekend

26 november 2022 14:14
Footshop komt met 20% extra korting op alles tijdens Cyber Weekend

Footshop komt met een speciale Black Friday Sale! Je kunt tot 50% korting krijgen in de uitverkoop en tijdens Cyber Weekend krijg je nog eens 20% extra korting op bijna alles! De korting geldt voor elke categorie, sneakers, kleding en accessoires. Je hebt geen code nodig en de aanbieding loopt van vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november 2022.

Of je nu op zoek bent naar kerstcadeaus, al heel lang een sneaker op het oog hebt of gewoon jezelf wil verwennen, Footshop heeft een breed assortiment producten en merken in verschillende stijlen. Ze bieden sportieve, casual en hoogwaardige producten. Er zijn te veel merken om op te noemen, maar enkele daarvan zijn Nike, Versace, Stüssy, Jordan, C.P. Company, CDG, Heron Preston, en nog veel meer.

Dus vergeet het niet: De sale loopt van vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november 2022. Je krijgt tot 50% korting en 20% extra! Klik dus gerust op onderstaande button om een kijkje te nemen op de Footshop website. Meer aanbiedingen zoals deze vind je in de Sneakerjagers Black Friday Sale Guide.