Skip to content
Upcoming

Limited Footshop x adidas Superstar ‘Blueprinting’

6 oktober 2020 15:38
Limited Footshop x adidas Superstar ‘Blueprinting’

Footshop is voor het eerst de samenwerking aan gegaan met adidas. Samen hebben de twee gewerkt aan de adidas Superstar. Op de sneaker zijn 300 jaar oude elementen te vinden die de 50e verjaardag van het silhouet vieren.

Footshop is opgericht in 2011. Oprichter Peter was 11 jaar oud en was al zijn geld aan het opsparen om een paartje Osiris D3 te kopen. In die tijd was hij al drie jaar aan het skateboarden en had hij veel ervaring met graffiti. In 2008 verhuisden Peter naar Praag en deed hij online marketing. Drie jaar later combineerden hij zijn liefde voor sneakers en online marketing en Footshop was geboren.

Footshop x adidas Superstar ‘Blueprinting’ | Q46492

De sneaker is geïnspireerd op klassieke ambacht en traditionele patronen en dit is goed terug te zien op de sneaker. Traditionele indigo is te zien op de hiel, tong en de insole. Het bovenwerk is gemaakt van zacht wit getrommeld leer. Aan de zijkant van de drie strepen op de midfoot is een indigo blauwe streep toegevoegd. Op de tong staat de tekst “FTSHP”. Onder het bovenwerk zit een witte midsole met blauwe streep en is de outsole een stuk grover dat de klassieke adidas Superstar. Een leuke bijkomstigheid is dat er maar 520 paartjes gemaakt zijn. Dit maakt deze samenwerking erg limited!

De Footshop x adidas Superstar ‘Blueprinting’ komt uit op zaterdag 10 oktober bij Footshop voor €120 via een Raffle. De raffle is open bij Footshop zodat jij een kans hebt om dit limited en unieke paartje te kunnen kopen. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Footshop x adidas Superstar 'Blueprinting'

Q46492 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders
Footshop adidas Superstar
Footshop adidas Superstar
Footshop adidas Superstar
Images by Footshop