Skip to content
Upcoming

Footpatrol x PUMA Suède droppen maar 200 paar

18 november 2020 22:00
Footpatrol x PUMA Suède droppen maar 200 paar

Footpatrol voegt blinkende details toe op de Puma Suede. De Puma klassieker wordt al jaren gedragen en kent al vele samenwerkingen. Footpatrol voegt maar een paar kleine details toe. Er worden maar 200 paar uitgebracht van de Footpatrol x PUMA Suède Vintage

Footpatrol is een sneakerstore gevestigd in Londen. Ze leveren exclusieve sneakers, kleding en accessoires. Oorspronkelijk is Footpatrol geopend in 2002, maar werd in 2010 echt bekend na het verhuizen van de winkel. Footpatrol denkt mee met de sneaker gemeenschap en werkt samen met verschillende merken. Dit is niet de eerste samenwerking met Puma.

Footpatrol x PUMA Suède Vintage

De Puma Suède sneaker is een echte klassieker. De sneaker is niet meer zo populair als eerst, maar is zeker nog niet vergeten. In de samenwerking met Footpatrol is er niet veel veranderd en zien we de klassieker nog helemaal terug. Het bovenwerk is zwart en heeft een wit/beige puma logo over de zijkant. Ook de zool heeft deze ‘off-white’ kleur. Op de hiel van de Footpatrol x Puma sneaker is het Footpatrol logo te vinden in het goud. Ook op de groene brandig zijn de gouden details te vinden. Op de zijkant staat ook een gouden Puma logo in het goud op de sneaker gedrukt. Ook staat er 000/200 op de sneaker, wat verwijst naar de limited 200 paar die uitkomen.

Helaas is er nog geen release datum bekend. We verwachten de sneaker release nog voor het einde van het jaar. Bekijk de sneakers en zijn details onder aan dit blog. Houd de Sneakerjagers blogs en releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Volg ons op Instagram voor extra nieuwtjes, release reminders en sneaker content.

Footpatrol x PUMA suède
Footpatrol x PUMA suède