Skip to content
Newsfeed

Footpatrol en Mizuno komen met de Wave Rider 10 ‘Rust’

20 juli 2022 17:00
Footpatrol en Mizuno komen met de Wave Rider 10 ‘Rust’

Het Japanse sportlabel Mizuno krijgt door de verschillende collabs een steeds grotere naam in de sneaker industrie. Eerder in 2022 werkte de sportkledingfabrikant al samen met het Amsterdamse Patta en de futuristische kunstenaar Hajime Sorayama. Nu viert Mizuno het 20-jarig bestaan van Footpatrol door samen met de Londense sneaker boetiek een schoen te releasen.

De Footpatrol x Mizuno Wave Rider 10 ‘Rust’ heeft een roestkleurige kleurstelling. Net als de natuur bestaat het paar uit een mix van materialen en texturen. Langharig suède bekleed de toebox en kraag. Op het middenpaneel en bij de hak zit een luchtig mesh, waaroverheen suède en leren overlays zitten. Deze overlays zijn in de kleuren ‘Driftwood Brown’, ‘Berry Conserve’ en ‘Green Milieu’, en representeren elk een staat van erosie.

De gespikkelde tussenzool en rubberen trail outsole voegen toe aan de outdoors look. Ook is de zool voorzien van Wave Technology, wat zorgt voor een unieke combinatie van demping, stabiliteit en energieteruggave bij elke stap.

De Footpatrol x Mizuno Wave Rider 10 ‘Rust’ is vanaf 21 juli 2022 verkrijgbaar via de website van Footpatrol.

Hou ook onze Instagram pagina in de gaten en blijf up-to-date van alle informatie rondom sneakers en streetwear.

mizuno x footpatrol
mizuno x footpatrol
mizuno x footpatrol
mizuno x footpatrol
mizuno x footpatrol