Skip to content
Upcoming

Foot Locker heeft een kleurrijke Pop Art Collectie

23 februari 2021 18:49
Foot Locker heeft een kleurrijke Pop Art Collectie

Foot Locker heeft een kleurrijke collectie online staan die geïnspireerd is op Pop Art. Deze kunststroming staat bekend om het felle kleurgebruik. Foot Locker heeft op basis van deze kunstvorm een unieke kleding- en sneakercollectie samengesteld. Wij hebben een paar knallende producten van de Foot Locker’s Pop Art Collectie voor je op een rijtje gezet!

Foot Locker’s Pop Art Collectie: Dames

Footlocker's Pop Art Collectie

1. Converse Chuck Taylor All Star Hi Lift

Converse All Stars

Deze Converse All Stars met platformzool passen perfect bij het Pop Art thema. De dikke zwarte lijnen doen denken aan de cartoonachtige outlines van de kunststroming. Je shopt deze unieke All Stars voor €90.

2. adidas Leopard Sweatshirt

adidas Leopard

Op zoek naar een opvallende trui? Dan is deze adidas trui met luipaardprint echt iets voor jou! Een leuk detail zijn de bekende drie adidas strepen op de mouwen. De adidas trui koop je voor €60. Check ook de andere kledingstukken met luipaardprint in de collectie!

3. Nike Max Uptempo

Nike Uptempo

De Nike Uptempo’s zijn erg comfortabel door de ‘Air Technology’ in de zool. Deze witte colorway kun je met veel outfits combineren en de oranje details geven de sneakers een unieke twist. De schoenen zijn voor €160 te verkrijgen.

Nike Air More Uptempo Sunset

DH4968-100 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

Foot Locker’s Pop Art Collectie: Heren

Footlocker's Pop Art Collectie

4. Jordan Jumpman Classics T-Shirt

Jordan shirt

Ook voor mannen zijn er een aantal unieke kledingstukken en sneakers te vinden. Dit Jordan t-shirt bevat een print van kleine Nike logo’s. Shop het shirt voor €35!

5. adidas NY 90

adidas sneakers

Deze adidas sneakers hebben een Oldskool vibe gekregen. Het lijkt net alsof het adidas logo op de zijkant is getekend. De sneakers hebben een prijskaartje van €80. Is rood niet jouw kleur? Klik dan hier voor het model met zwarte details.

adidas NY 90

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

6. Nike Club Over The Head Hoodie

Nike hoodie

Opzoek naar een nieuwe trui? Deze Nike hoodie heeft een opvallende rood-zwarte print. De ‘NIKE’ letters lijken alsof ze geschilderd zijn op de trui en passen daarom perfect bij de Pop Art Collectie. Je kunt de trui shoppen voor €60.

Ben jij enthousiast geworden van de knallende Foot Locker’s Pop Art Collectie? Shop je favoriete producten door te klikken op de links onder de foto’s of bekijk de gehele collectie via Footlocker.nl.
Vond je deze blog nou leuk? Houd dan de Sneakerjagers Blog in de gaten om meer blogs te lezen!