Skip to content
Upcoming

Foot Patrol x Puma Tsugi Shinsei

8 december 2017 13:54
Foot Patrol x Puma Tsugi Shinsei

De populaire premium sneakerstore Foot Patrol uit London, hebben samengewerkt met Puma op het Tokyo-geïnspireerde Tsugi Shinsei model, de Foot Patrol x Puma Tsugi Shinsei. Tsuhi Shinsei is Japans voor “de volgende geboorte” wat dan weer vertaald wordt in een rebranding van puma in een moderene streetwear cultuur.

Als we kijken naar de sneakers zelf zien we twee ontzettend cleane colorways. De Army-green colorway hebben we al vaker voorbij zien komen, zo is die al meerdere keren gebruikt op verschillende Asics modellen.

Toch is deze variant net iets anders, door de subtiele toevoeging van een witte midsole en de altijd populaire gumsole wordt deze sneaker direct bekroont voor een winter-essential. Ook wordt de sneaker voorzien van verschillende Foot Patrol “Gasmasks” wat het icoon is van Foot Patrol en wat ze vaker gebruiken op collabs. De gasmask is terug te vinden in de binnenzool en op de tongue.

De Puma x Foot Patrol “Tsugi Shinsei” zijn vandaag uitgekomen bij Foot Patrol in een gelimiteerde oplage van 100 paar voor een geschatte retail van €170,-

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.