Skip to content
Upcoming

Foot Locker x New Balance 327 Grey Day pack

29 mei 2021 16:00
Foot Locker x New Balance 327 Grey Day pack

Foot Locker en New Balance brengen samen een speciaal pack uit voor Grey Day. Voor deze feestelijke dag hebben ze twee colorways op het 327 model gecreëerd. Eerder deze maand releasde New Balance al een Grey Day pack en volgen er dus nog twee andere sneakers. Bekijk het Foot Locker x New Balance 327 Grey Day pack hier.

New Balance Grey Day

Grey Day is een jaarlijkse feestdag die bedacht is door New Balance. Wanneer mensen aan het schoenenmerk denken, denken ze vaak aan de grijskleurige sneakers. Bijna elk model van New Balance heeft wel een grijze colorway. Tijdens Grey Day 2021 releasde er verschillende modellen. Bekijk dit blog om de sneakers te zien.

Grey Day New Balance
Image by Sneakerjagers

New Balance 327

De 327 is sinds zijn release van vorig jaar (2020) erg populair geworden. In april 2020 debuteerde de sneaker in samenwerking met het Frans-Marokkaanse merk Casablanca van Charaf Tajer. De reacties op deze samenwerking waren zeer positief toen het model werd onthuld tijdens Paris Fashion Week.

Het silhouet is geïnspireerd op de 320 en de Super Comp. Beide New Balance modellen kwamen uit in de jaren ’70 en in 1976 introduceerde het merk het ‘N’ logo op de 320. Charlotte Lee, de ontwerpster van de 327, zegt over het ontwerp: “Bij het ceëren van deze schoen wilde ik ervoor zorgen dat ik geïnspireerd werd door het verleden, maar op een heel andere manier dan eerder werd gedaan.“ Het opvallende silhouet van de 327 wordt nog steeds erg geliefd.

Foot Locker x New Balance 327

Foot Locker is enthousiast over de samenwerking met New Balance en schreef dan ook: “shares the value’s that no matter who you are, where you come from, and what you believe, we all have something in common–the ability to express ourselves authentically.” deze waarde past erg bij het “Worn By Anyone” motto van New Balance. Beide merken staan voor inclusiviteit en willen dit met het Grey Day pack bevestigen.

Foot Locker x New Balance 327 Grey Day pack

Het Grey Day pack bestaat uit twee sneakers. Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien, hebben beide paren een grijze kleurencombinatie gekregen. De bovenste schoen bevat een wat donkere, warmere tint in tegenstelling tot de lichtere koele tint van het onderste paar. Daarnaast heeft de bovenste sneaker een donkerblauwe buitenzool die doorloopt tot de hiel en de onderste sneaker heeft een grijze zool.

Verder lijkt het materiaal gebruik hetzelfde: de overlays zijn gemaakt van suède terwijl de uppers uit mesh bestaan. Ook bestaan de tussenzolen uit een dikke foam laag voor extra comfort. Daarnaast bevatten beide schoenen het ‘NB’ logo op de tong en de hak. Op de bovenste variatie zijn deze logo’s te zien in een beige kleur, terwijl op het onderste design deze logo’s in het donkerblauw zijn weergegeven.

Foot Locker x New Balance
Foot Locker x New Balance
MS327GDY
New Balance 327

New Balance MS327GDY 'Grey'

MS327GDY · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders
Foot Locker x New Balance
running shoe
MS327GRY
MS327GRY
Images by New Balance

New Balance MS327GRY 'Grey'

MS327GRY · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders

Welke variant is jouw favoriet? Wanneer het Foot Locker x New Balance 327 Grey Day pack zal droppen is nog even afwachten. Er is namelijk nog geen exacte releasedatum voor Nederland bekend, houd daarom onze Releasekalender goed in de gaten. Vergeet tenslotte ook niet om de Sneakerjagers App te downloaden. Wanneer je je berichtmelding aanzet, krijg je altijd een notificatie wanneer een sneaker dropt!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date