Skip to content
Brand

Foot Locker voegt Nike items toe aan de Winter sale

20 januari 2022 20:00
Foot Locker voegt Nike items toe aan de Winter sale

Foot Locker voegt meer Nike items toe aan de Winter sale. In deze sale profiteer je van kortingen die wel oplopen tot 50%. Merken als adidas, PUMA, Vans en dus ook Nike kunnen gescoord worden in de Winter Sale. Wij hebben onze favoriete picks voor je op een rijtje gezet.

Nike Air Max 90 Essential dames

Nike Air Max 90 Essential
Nike Air Max 90 Essential

Het eerste paartje in de Foot Locker sale, is deze Nike Air Max 90 voor de dames. Het paartje heeft een lichte colorway. Hierbij kleurt de upper off-white en kleuren de mudguards beige. De overlays zijn van suède. De veters en hiel tab kleuren felgeel.

Nike Huarache heren

Nike Air Huarache
Nike Air Huarache

Het tweede paartje uit de sale is er eentje voor de mannen. De Air Huarache heeft een opvallend silhouet en combineert verschillende materialen. De sneaker heeft een off-white bovenwerk en wordt ondersteund door een zwarte buitenzool.

Max Uptempo dames

Nike Max Uptempo
Nike Max Uptempo
Nike Max Uptempo

De Max Uptempo heeft een opvallende look. De sneaker heeft een zwarte upper en is van leer. Op het middenpaneel is in het groot ‘AIR’ gezet. Dit loopt door tot op de hiel. Op de hiel is de Swoosh in het neon groen gezet. In de middenzool zijn meerdere Air Units te zien.

Nike Reposto

Nike Reposto
Nike Reposto

Een ander paartje voor de heren, is de Nike Reposto. De sneaker kleurt off-white en heeft witte details. Op het middenpaneel is de Swoosh in het zwart gezet. De Reposto heeft een sportief silhouet en is de ideale schoen om te dragen in een work-out.

Tuned 1 Essential dames

Nike Tuned 1 Essential
Nike Tuned 1 Essential

De Tuned 1 Essential voor dames heeft een opvallend design. De sneaker heeft een witte upper en heeft feloranje overlays. De dynamische strepen op het bovenwerk geven de schoen een moderne look. De Air Units in de middenzool geven de sneaker demping.

Air Zoom Type Recycled Felt

Nike Air Zoom Type Recycled Felt
Nike Air Zoom Type Recycled Felt

Een ander paartje uit de Foot Locker Winter sale, is deze Air Zoom Type Recycled Felt. Deze herensneaker heeft een vilten upper dat gemaakt is van gerecyclede materialen. De middenzool kleurt beige en heeft felgroene details. De foam tussenzool en de Zoom Air-units in de voorvoet zorgen voor comfort en demping.

Nike Air Max 95 Essential

Nike Air Max 95 Essential
Nike Air Max 95 Essential

De Air Max 95 Essential voor dames combineert verschillende pastelkleuren. De upper kleurt lila en de details bij de vertogen en op het middenpaneel kleuren roze en lichtgroen. De Swoosh is op de hiel geplaatst en kleurt hier lichtblauw.

Nike Court Vintage

Nike Court Vintage

De Court Vintage heeft een retro look en kleurt wit. Op het middenpaneel is het Nike logo in het zwart gezet. Hier over heen is Nike in het oranje gezet. Ook op de tong komt het logo naar voren. Het bovenwerk is van leer.

Nike Huarache heren

Nike Air Huarache
Nike Air Huarache

De Air Huarache werd in 1991 voor het eerste uitgebracht en is nu, zo’n 30 jaar verder, nog steeds een erg geliefd model. In tegendeel tot veel veel andere Nike modellen, heeft de Huarache niet een Swoosh op zijn silhouet. Dit paartje combineert de kleuren off-white, bruin en zwart. Ook verschijnen er rode details op de tong en hiel.

Air Max 95 Essential

Nike Air Max 95 Essential
Nike Air Max 95 Essential

De laatste sneaker uit de Winter Sale bij Foot Locker, is de Nike Air Max 95 Essential. Deze herenschoen heeft een lichtpaarse upper en heeft rode details op de tong en middenzool. Het bovenwerk combineert de materialen mesh en leer. Op de hiel is de Swoosh gezet.

Dit zijn een aantal favoriete picks uit de Winter Sale bij Foot Locker. Mocht je liever zelf door de sale willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.