Skip to content
Events

Foot Locker viert Black Friday met hoge kortingen

24 november 2021 12:37
Foot Locker viert Black Friday met hoge kortingen

Aanstaande vrijdag is het Black Friday. Op deze dag komen een hoop shops met hoge kortingen en zo ook Foot Locker. De sale bij de store gaat iets eerder van start en van 24 november 2021 tot 28 november 2021 kun jij profiteren van hoge kortingen.

Black Friday bij Foot Locker

Op 26 november 2021 is het Black Friday. Deze dag komt oorspronkelijk uit Amerika en valt op de dag na Thanksgiving. Tijdens Black Friday komen een hoop merken en stores met hoge kortingen. De dag staat dan ook bekend om zijn chaos voor de winkels. Gelukkig kun je jouw favoriete items ook makkelijk via de website van Foot Locker bestellen en vermijd je zo alle hectiek voor de stores.

Van 24 november 2021 tot 28 november 2021 komt de schoenenwinkel met hoge korting en heeft het zijn sale collectie uitgebreid met nog meer goede deals. Om je een beetje een overzicht te geven, hebben we hier onze favoriete picks voor je geselecteerd.

Foot Locker

Nike Tuned 1 heren sneaker

Onze eerste pick, is deze Nike Tuned 1 sneaker. Het paartje heeft een zwarte upper gekregen en heeft blauwe lijnen over het bovenwerk. De neus is van glimmend rubber en geeft de sneaker stevigheid. De swoosh op het middenpaneel kleurt wit en heeft een zwarte omlijning.

Nike Tuned 1
Nike Tuned 1

Nike Waffle One dames

De Waffle One is een opvallend model van Nike. Deze damesschoen kleurt lichtroze en heeft verschillende suède overlays op het model gestikt. De buitenzool kleurt bruin en heeft een grof profiel. De swoosh heeft een witte kleur gekregen en combineert goed met de middenzool. Ook de elementen op de hiel maken het een opvallende sneaker.

Nike Waffle One
Nike Waffle One

Vans Sk8 Hi

De Vans Sk8 Hi is een echte klassieker. De skateschoen heeft een hoge fit en heeft de bekende checkboard print. De sneaker combineert de materialen textiel en suède. Op de achterkant van de zool is het Vans logo gedrukt. De gevoerde kraag biedt comfort en warmte.

Vans Sk8 Hi Checkerboard
Vans Sk8 Hi Checkerboard

adidas Forum Bold dames

De adidas Forum is een klassiek model bij adidas. De sneaker was ontworpen als basktebalschoen en wordt tegenwoordig ook veel als lifestyle sneaker gedragen. Deze Bold variant van het model voegt een aantal details aan het model toe. De sneaker heeft een platformzool en combineert de materialen textiel en satijn.

adidas Forum Bold dames
adidas Forum Bold dames

Nike Trend Open Hem joggingbroek

Een goede joggingbroek is een must in iedere kledingkast. Deze Nike broek kleurt zwart en heeft de swoosh op de linkerbeen gestikt. De broek heeft een relaxed fit en is daarnaast ook in twee andere kleuren verkrijgbaar. Ook is dit item in de Black Friday sale te verkrijgen.

Nike Trend Open Hem
Nike Trend Open Hem

New Balance 237 dames

De 237 is een uniek model van New Balance. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de jaren ’70 en is geïnspireerd op het klassieke model uit deze tijd. Het bovenwerk combineert mesh en suède en heeft het N-logo op het middenpaneel. Ook de middenzool is een opvallend detail aan deze 237 en steekt bij de hiel ietwat uit.

New Balance 237
New Balance 237

Reebok Club C heren

De Reebok Club C heeft een retro look en heeft een lage fit. Dit model is in samenwerking met National Geographic gemaakt en staat natuur centraal in het model. Zo kleurt de sneaker groen met bruin en heeft het model upper van grof suède. De buitenzool heeft een felgroene kleur gekregen en op het label op de tong is het logo van National Geographic te zien.

Reebok Club C
Reebok Club C

adidas Cropped Originals Track Top dames

Dit adidas dames top is geïnspireerd op de jaren negentig. De top heeft zijn merk in strassteentjes op de mouw. Ook is het Trefoil-logo op de borst in de glimmende steentjes gezet. Het cropped vest heeft een capuchon met trekkoordjes en heeft een zachte feel aan de binnenkant. Dit item komt ook in twee andere kleuren.

adidas Cropped Originals Track Top
adidas Cropped Originals Track Top
adidas Cropped Originals Track Top

Nike Tuned 3

Ook de Nike Tuned 3 verdient een plekje in onze favoriete picks. De sneaker heeft een modern design en combineert de kleuren grijs en zwart. Op de veters en in de Air Unit maakt de kleur rood zijn vertoning. Het bovenwerk combineert de materialen mesh en leer. De Tuned Air-demping maakt het een erg comfortabele schoen.

Nike Tuned 3
Nike Tuned 3

adidas Forum dames

Ons laatste favoriete item uit de Black Friday sale van Foot Locker, is deze adidas Forum. Deze damesschoen kleurt wit met roze en blauw. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen te zien en ook het Trefoil-logo maakt zijn vertoning op de sneaker. De strap om de hiel geeft het model een sportieve look en geeft het paartje comfort.

adidas Forum Low

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks bij Foot Locker. De Black Friday deals lopen van 24 november 2021 tot 28 november 2021 en hebben een hoop nieuwe items gekregen. Wil je liever zelf een kijkje nemen in de Black Friday sale van Foot Locker? Klik dan op de knop hieronder.