Skip to content
Staff Picks

Foot Locker komt met Back to School korting

28 juli 2022 21:17
Foot Locker komt met Back to School korting

Foot Locker komt met een speciale Back to School actie, waarbij je 20% korting krijgt op het gehele online assortiment, ook items in de sale. De Back to School actie loopt tot en met 29 augustus 2022. Dus heb jij nog een nieuwe sneaker, tas of jas nodig voor het aankomende schoolseizoen is nu het moment!

De korting wordt automatisch verrekend wanner je de kortingscode ‘FLX20‘ invult bij het afrekenen. Let wel op, deze korting stapelt niet met 20% kortingsactie op kids sneakers. Om je alvast op weg te helpen hebben wij alvast de beste deals voor je op een rijtje gezet.

Nike Air Force 1 Low Milan

Nike Air Force 1 Low Milan
Nike Air Force 1 Low Milan

We trappen de beste deals af met de Nike Air Force 1 Low Milan. De retro basketbalschoen heeft een basis dat is bekleed in wit leer. De Swoosh en het tong label kleuren blauw. Op de heel tab zit een basketbal graphic, dat een knipoog is naar de roots van het model.

De midsole heeft een vergeelde tint, waardoor de sneaker een vintage look krijgt. De rood-blauwe Air branding op de midsole matched met de details op het bovenwerk. Het paar wordt afgemaakt met een grijze outsole.

adidas Pharrell Williams Crewneck

adidas Pharrell Williams
adidas Pharrell Williams

Deze adidas Pharrell Williams Crewneck heeft een oversized fit. De trui is gemaakt van het zachte French Terry katoen. Op de rug staat subtiel het adidas trefoil logo.

New Balance 530 WMNS

New Balance 530
New Balance 530

New Balance maakt enkele van de meest populaire sneakers van het moment. Deze 530 is bekleed in grof wit mesh met overlays die wit, gebroken wit en zilver kleuren. De tong en voering van de schoen kleuren grijs.

Het N-logo op het middenpaneel is gemaakt van een reflecterend materiaal. De sneaker wordt afgerond met een witte midsole met een zwarte-zilveren outsole.

adidas Fakten Tracktop

adidas Fakten Tracktop

De adidas Fakten Tracktop heeft een kleurrijke retro look. De roze jas is gemaakt van een katoen ripstop materiaal. Over de mouwen lopen nog die gele strepen en verschillende andere blauwe en gele detaillering.

Nike Air Max 90 Essential

Nike Air Max 90 Essential
Nike Air Max 90 Essential

De Nike Air Max 90 is een staple in de Nederlandse streetwear cultuur. Deze uitvoering hiervan kleurt volledig wit, wat het perfect maakt als zomersneaker. Het paar een mesh toebox met leren overlays. De Air-bubbel zorgt ervoor dat je demping en comfort krijgt bij elke stap.

Diadora N902 Summer Raekwon Philly

Diadora N902 Summer Raekwon Philly
Diadora N902 Summer Raekwon Philly

Deze Diadora N902 is gemaakt in samenwerking met Raekwon, de iconische rapper van de Wu-Tang Clan. Het bovenwerk bestaat uit een combinatie van mesh, suede en leer, en kleurt voornamelijk bordeauxrood.

Over het middenpaneel loopt een zwart Diadora logo, wat in het grijs omlijnd is. Dit grijs matched mooi met de hak. Een witte midsole met zwarte outsole maakt de sneaker compleet.

Nike Air More Uptempo

Nike Air Max Uptempo
Nike Air Max Uptempo

De Nike Air More Uptempo kleurt heeft een basis van wit leer, dat is voorzien van perforatie gaatjes. Van de hak tot aan de neus loopt de iconische witte ‘AIR’ branding. Op de neus en de hak staan marineblauwe Swooshes.

Nike Dunk High

Nike Dunk High
Nike Dunk High

De Nike Dunk High is een van de meest populaire sneakers van het moment. Wit leer met overlays van lichtrood katoen bekleden het bovenwerk. De opvallende rode stiksel geven de schoen een cartoon-achtig effect. Het paar wordt afgerond met een crème kleurig outsole en een lichtrode outsole.

Nike Air Max Plus Terrascape

Nike Tuned 1 Terrascape
Nike Tuned 1 Terrascape

Op de Nike Air Max Plus Terrascape wordt een klassiek silhouet in een futuristisch jasje gestoken. Het bovenwerk is gemaakt van een wit primeknit materiaal dat is voorzien van een grote Swoosh. Dit wordt verstevigd door doorzicht TPU overlays. De AM Plus wordt afgerond met een duurzame Nike Grind sole.

adidas Stan Smith

adidas Stan Smith
adidas Stan Smith

We ronden het lijstje af met de adidas Stan Smith. Het is ondertussen als weer 50 jaar geleden dat de tennisser zijn naam aan het model heeft verbonden. Nog steeds is de Stan Smith extreem populair. De sneaker combineert een strakke witte basis met zwarte detaillering op de tong en heel tab.

Dit waren onze favoriete pieces die te verkrijgen zijn met de Foot Locker Back to School korting. Wil je liever zelf iets uitzoeken? Klik dan op de knop hieronder. Vergeet niet FLX20 toe te voegen bij het afrekenen voor de 20% korting!

Voor meer informatie over aankomende releases kun je onze nieuwspagina in de gaten houden. Vergeet ons niet te volgen op Instagram voor het laatste streetwear en sneaker nieuws.