Skip to content
Newsfeed

Foot Locker geeft 15% korting op het gehele assortiment

26 juli 2022 15:16
Foot Locker geeft 15% korting op het gehele assortiment

Foot Locker is weer terug met een toffe zomeractie. Met de code ‘FLSUMMER15‘ krijg je tot en met 30 juli 15% korting op het gehele assortiment bij Foot Locker. Dus had jij je oog op een nieuwe sneaker? Of misschien dat nieuwe trainingspak? Grijp dan nu je kans! Je hoeft alleen de code in te vullen bij het afrekenen, waarna de korting automatisch wordt verrekend.

De kortingscode werkt ook op items in de sale, dus dat betekent korting op korting! Bij Foot Locker is ook nog steeds de Summer Sale aan de gang. In deze uitverkoop lopen de korting op tot wel 50%. Met deze nieuwe actie gaat daar dan nog eens 15% extra vanaf. Hierdoor kan jij nu, bijvoorbeeld, super voordelig een nieuw paar Asics Gel-Lyte III of Nike Air Max Terrascape Plus scoren.

Ga dus snel naar Foot Locker en scoor jouw favoriete sneaker, kledingstuk of accessoire nu met 15% korting! Kijk niet te lang de kat uit de boom, want de actie loopt maar tot en met 30 juli. Klik op de knop hieronder om naar de website van Foot Locker te gaan. Vergeet niet de code FLSUMMER15 toe te voegen bij het afrekenen!

Volg ook @sneakerjagers en @outfitsbysneakerjagers op Instagram. Hier posten het laatste nieuws over sneakers en streetwear.