Skip to content
Upcoming

Foo Fighters en Vans brengen samen een Sk8-Hi uit

26 januari 2021 18:29
Foo Fighters en Vans brengen samen een Sk8-Hi uit

Het is alweer 25 jaar geleden dat het debuut album van de Foo Fighters uitkwam en om dit te vieren gaat de band de samenwerking aan met Vans. Samen brengen ze één colorway uit voor het Sk8-Hi model, aangezien dit de all-time favoriet is van alle members uit de band. Omdat de Foo Fighters fan zijn van de OG Black/White colorway, hebben ze kleine, maar opvallende veranderingen aangebracht op het model.

De Vans Sk8-Hi is en blijft één van de populairste modellen van Vans. De band draagt de sneaker in de studio’s en podia over de hele wereld en is het dus logisch dat ze hebben gewerkt aan de Sk8-Hi. De Sk8-Hi is al sinds de jaren 70 een belangrijke schoen voor skateboarders. Voordat de sneaker de Sk8-Hi naam had, droeg de sneaker de naam: ‘Style 38’. De sneaker had een speciale stijl en functionaliteit die het merk naar een nieuw niveau bracht.

Foo Fighters x Vans Sk8-Hi | VN0A4U3C2GB

De sneaker houd zich dus tot de originele Black/White colorway met wat extra details. Wat gelijk opvalt is het logo van de Foo Fighters dat in het groot op de sneaker is geplaatst. Daarnaast is alle stitching rood gemaakt, wat de schoen een leuke twist geeft. Op de hak staat “Foo Fighters” verdeeld over beide sneakers. Om het geheel af te sluiten zit het bovenwerk op een witte midsole en rubberen rum outsole.

De Foo Fighters x Vans Sk8-Hi komt uit op vrijdag 29 januari voor €90 bij onder andere Offspring. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker en lees dagelijks onze blog om altijd op de hoogte te zijn van het laatste sneaker nieuws.


Foo Fighters X Vans Sk8-Hi

VN0A4U3C2GB · Prijs vanaf €45,-

Naar alle aanbieders
Foo Fighters Vans
Foo Fighters Vans
Foo Fighters Vans
Foo Fighters Vans
Images by Vans