Skip to content
Upcoming

Nike Air VaporMax Flyknit Moc 2 nu ook bij Nike iD!

3 april 2018 11:44
Nike Air VaporMax Flyknit Moc 2 nu ook bij Nike iD!

De Nike Air VaporMax Flyknit Moc 2 werd hét silhouet van de de nieuwste ACRONYM x NikeLab-samenwerking en kreeg daardoor veel aandacht. Nu voegt het slip-on VaporMax-model zich bij de NIKEiD-club. Dat is goed nieuws voor de creatievelingen onder ons! Je kan de sneaker op die manier heel uniek maken door kleuren te combineren en zo tot een eigen ontworpen colorway te komen.

De Nike Air VaporMax Flyknit Moc 2 hardloopschoen is een gestroomlijnde versie van de orginele VaporMax. De lichte schoen zorgt voor een veerkrachtig gevoel. De veters zijn vervangen door een elastisch bandje voor een perfect aansluitende pasvorm.

Laat je creativiteit in de vrije loop

Het leuke aan Nike iD is dat je je eigen creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Nike biedt veel verschillende modellen, kleuren en materialen aan om jou je droom schoen te laten ontwerpen. Als het gaat om de VaporMax Flyknit Moc 2 kun je geen verschillende materialen kiezen maar wel kun je de kleuren van alle onderdelen van de schoen bepalen. Ook de kleuren van de VaporMax zool kun je veranderen. Op de website staan ook voorbeelden voor als je wat inspiratie nodig hebt. Bekijk hieronder wat je allemaal kan aanpassen en een paar voorbeelden. De Nike Air VaporMax Flyknit Moc 2 iD is vanaf nu verkrijgbaar! Klik hier om zelf aan de slag te gaan.