Skip to content
Upcoming

First Look van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Linen’

11 maart 2020 19:50
First Look van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Linen’

De adidas Yeezy sneakers blijven maar hard gaan. Onlangs zagen we Kanye West nog op een compleet nieuw model tijdens de Paris Fashion Week en op 25 maart 2020 zal de adidas Yeezy Boost 380 ‘Mist’ releasen. Maar Kanye West en adidas stoppen niet. Er zijn namelijk foto’s verschenen van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Linen’.

De nieuwe colorway van de Yeezy Boost 350 V2 heeft een heerlijke combinatie gevonden van zachte kleuren. Natuurlijk zien we gelijk het bovenwerk van de sneaker dat gemaakt is van het Primeknit materiaal. In een licht bruine kleur wijkt deze colorway natuurlijk niet heel veel weg van de kleuren die we vaker zien op de Yeezy modellen. Wat deze sneaker natuurlijk uniek maakt is de heerlijke blauwe kleur. Deze grijs blauwe kleur is terug te vinden bij de sockliner en natuurlijk op het bovenwerk.

De kenmerkende streep op het bovenwerk heeft ook deze grijs blauwe kleur. Daarnaast is deze ‘line’ ook nog eens reflecterend en zal hij dus licht reflecteren in het donker. De gum outsole staat natuurlijk perfect bij het licht bruine bovenwerk. Voor slecht comfort hoef je bij deze Yeezy ook niet bang te zijn. De sneaker beschikt natuurlijk over de adidas Boost zool en is super comfortabel.

De sneaker wordt deze zomer verwacht maar een exacte release datum is nog niet bekend. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder de foto’s van de Yeezy Boost 350 V2 ‘Linen’.

Yeezy Boost 350 V2 'Linen'
Yeezy Boost 350 V2 'Linen'
Yeezy Boost 350 V2 'Linen'
Yeezy Boost 350 V2 'Linen'