Skip to content
Upcoming

First look: Supreme X Nike SB Gato Indoor Lunar

16 augustus 2018 10:45
First look:  Supreme X Nike SB Gato Indoor Lunar

Het Supreme seizoen gaat weer beginnen en daar hoort een Nike collab bij. In de nieuwe collectie komen twee Supreme Nike SB Gato Indoor Lunar sneakers.

Supreme deinst nooit terug voor het gebruik van wat minder populaire sneaker voor de collabs. De nieuwe collab is dan ook de SB Gato Indoor Lunar. Dit is oorspronkelijk een zaal voetbal schoen, maar de sneaker is snel opgepakt door skaters. Hierdoor heeft Nike er een skateboard variant van gemaakt.

Er zal een wit variant en een grijze variant uit gaan komen. Beide sneakers hebben een witte Swoosh en een Gumsole. De zijkant van de witte uitvoering zitten nog een aantal rood gestreepte panelen. Op de tong zit nog Supreme branding en op de zijkant van de sneakers zit nog een Supreme label.

Op 20 augustus zal de eerste Supreme drop komen, maar we verwachten de sneakers nog niet tijdens deze drop. We houden jullie op de hoogte over deze nieuwe collab.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Supreme X Nike SB Gato Indoor Lunar

Releasdatum: T.B.A.
Prijs: T.B.A.
Colorway: T.B.A.
Stylecode: T.B.A.