Skip to content
Upcoming

First Look: Air Jordan 8 “White Aqua”

14 maart 2019 15:32
First Look: Air Jordan 8 “White Aqua”

Een aantal jaar terug was de release van de Air Jordan 8 “White Aqua”. Om precies te zijn 12 jaar geleden. Nu, in 2019, zal de Air Jordan 8 weer gereleased worden in juli. Gelukkig zijn de foto’s er al een hebben we een mooie first look op de Air Jordan 8 “White Aqua”.

De details

De Jordan 8 heeft een behoorlijk kleurrijk bovenwerk. Vooral de kleuren blauw en geel zijn erg aanwezig. Maar ook de kleuren rood, grijs en paars zijn aanwezig op de Jordan 8. De kleur geel is vooral aanwezig op de midsole en mudguard van de sneaker. Daar zitten strepen van geel en blauw. Dit detail geeft de Jordan 8, die natuurlijk uitkwam in de jaren 90, een extra 90’s look. De midsole zelf is grotendeels blauw gekleurd en heeft een klein stukje geel in het midden. De outsole daarentegen zal waarschijnlijk een stuk kleurrijker worden. Op de versie van 2007 was deze paars en geel met rode en blauwe details. We kunnen verwachten dat dit ook op de 2019 versie zal zijn.

Het bovenwerk is grotendeels wit en grijs. Vooral op de hak en hiel van de sneaker is de grijze kleur veel te vinden. De rest van het bovenwerk zal van wit gekleurd leer zijn. Op de voering van de sneaker zit een vergelijkbare print als op de mudguard. Tenslotte is het Jumpman logo op de tong ook erg kleurrijk. Met de kleuren rood, paars, zwart, geel en blauw is dit een perfecte finishing touch op de Air Jordan 8.

De Air Jordan 8 wordt verwacht te releasen op vrijdag 12 juli 2019 voor ongeveer €190,-. Wanneer er meer informatie beschikbaar is over deze release houden wij jullie daar uiteraard van op de hoogte.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 8 "White Aqua"
Images by: @samantha_mbaker

De onderstaande foto’s zijn van de release in 2007.

Air Jordan 8 "White Aqua"
Air Jordan 8 "White Aqua"
Air Jordan 8 "White Aqua"