Skip to content
Upcoming

First Look: Air Jordan 1 WMNS ‘Lucky Green’

30 juni 2020 10:03
First Look: Air Jordan 1 WMNS ‘Lucky Green’

Jordan Brand zal in het najaar een compleet nieuwe colorway uitbrengen van de Air Jordan 1 WMNS. Namelijk de ‘Lucky Green’ colorway. De nieuwe foto’s van deze Air Jordan 1 WMNS ‘Lucky Green’ geven ons de mogelijkheid om deze nieuwe colorway voor het eerst te zien.

De details

Op deze foto’s is te zien dat de sneaker een frisse look heeft door de groene overlays en rode details. De rode details zijn te zien bij het wings logo bij de enkel van de sneaker, de hak van de sneaker en de Nike Air branding op de tong. Naast groen en rood zien witte accenten op de sneaker die ervoor zorgen dat het groen lekker wordt opgebroken. Kijk bijvoorbeeld naar de toebox. Zwarte details zijn te zien bij de Swoosh, tong en veters. Ook de outsole, die op een witte midsole staat, is zwart gekleurd.

Heineken

De combinatie van groene, zwarte, witte en rode details zorgt bij veel mensen voor de link met het welbekende biermerk. Bij Sneakerjagers moesten wij gelijk denken aan de Nike Dunk Low ‘Heineken’ uit 2005. Deze iconische Dunk Low had net als deze Air Jordan 1 een bovenwerk met daarin rode, groene en witte details.

De release

De releasedatum voor deze Air Jordan 1 WMNS ‘Lucky Green’ staat nu voor 11 oktober 2020. Belangrijk om te weten is dat het een WMNS release zal worden. Dit betekend dat de sneaker niet in de aller grootste maten zal uitkomen. Houd onze Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor de eerste foto van de sneaker.

Air Jordan 1 WMNS 'Lucky Green'
Air Jordan 1 WMNS 'Lucky Green'
Air Jordan 1 WMNS 'Lucky Green'
Air Jordan 1 WMNS 'Lucky Green'
Images by Earlygvng