Skip to content
Upcoming

Fiorucci x adidas geven de Sleek Super een make-over

28 augustus 2019 14:06
Fiorucci x adidas geven de Sleek Super een make-over

Fiorucci en adidas hebben al eens eerder samengewerkt. Begin dit jaar, in februari, brachten zij hun eerste collectie uit, die al snel werd opgevolgd door een tweede collectie in mei. De laatste Fiorucci x adidas collectie bestaat uit verschillende items waar de kleur rood de overhand neemt. De Nieuwe Fiorucci x adidas Sleek Super past qua colorway nog perfect binnen deze collectie.

Fiorucci x adidas Sleek Super | EE4719

De kleuren rood en wit zien we vaak genoeg samen verschijnen. Ook op de nieuwe adidas Sleek Super worden deze kleuren gecombineerd. Zo zien we een wit lederen upper met geperforeerde Three Stripes branding. Verder vind je een aantal interessante details op het bovenwerk. Aan de tong van de sneaker is een fel rood label bevestigd met daarop de adidas Originals branding. Daarnaast is er ook een rood element op de hiel geplaatst waardoor het rood en wit mooi in evenwicht is.

Direct onder dit rode vlak zijn de iconische Fiorucci Angels geplaatst. Uiteindelijk zien we in het paneel naast de veters “Fiorucci” staan in het rood. De “O” is echter vervangen voor de gouden adidas Trefoil. Om de fel rode kleur toch het meest naar voren te laten komen, hebben Fiorucci en adidas de platform zool in deze kleur gedoopt. Dit geeft de sneaker een geweldige, unieke look!


adidas Women's Sleek Super

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
-32
Fiorucci x adidas Sleek Super
-32
Fiorucci x adidas Sleek Super
Images by: Foot District
Uitgelichte afbeelding: Footshop