Skip to content
Upcoming

Filling Pieces Spring/Summer 2017

21 januari 2017 21:03
Filling Pieces Spring/Summer 2017

2017 ziet er rooskleurig uit voor het Nederlandse sneakermerk Filling Pieces. Recentelijk was de “Inner Circle” al een nieuw hoofdstuk in de Filling Pieces geschiedenis en nu is de Spring/Summer 2017 collectie aan de beurt. Deze collectie gaat onder de naam “Let Us Create”.

Fans van Filling Pieces, maak je borst maar nat, want dit wordt iets speciaals! Voor de nieuwe collectie gaan de roots naar het Afrikaanse Madagaskar. Met behulp van een combinatie van droge en groene omgevingen beeld het merk een boodschap uit: “Discovering new grounds.” De nieuwe modellen zijn in verbinding met de lokale bevolking en omhelzen verschillende culturen.

Als we kijken naar de nieuwe modellen zien we veel aardse kleuren, hoge zolen en schitterende materialen. Wat opvalt is dat veel modellen voorzien zijn van een nieuwe midsole, zoals de “Sharksole” en de “Skysole”.

Hierboven is het proces van de ontwikkeling van de skysole te zien.


Hierboven afgebeeld, de nieuwe Sharksole.


De zolen zijn geïnspireerd op de huid van een haai en de vorming van de hemel. Er zijn ook verschillende materialen en texturen terug te zien in de nieuwe modellen. Voorbeelden hiervan zijn: Nubuck, glad leer, glad nubuck, fluweel, geweven leer en uiteraard ook suède. De nieuwe collectie vind langzaam zijn weg in de sneaker-webshops. Een groot gedeelte hiervan is al beschikbaar via Sneakerjagers.

SHOP HIER DE NIEUWE FILLING PIECES COLLECTIE >>

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons op Facebook & Instagram!