Skip to content
Newsfeed

Filling Pieces introduceert het nieuwe Cruiser silhouet

4 december 2023 15:13
Filling Pieces introduceert het nieuwe Cruiser silhouet

Het Nederlandse sneakermerk Filling Pieces komt met een nieuw, chunky silhouet; de Cruiser. De Cruiser is meer dan een fashion statement; het is een viering van stijl en comfort. De zachte voering zorgt voor comfort. De sneaker is nu te verkrijgen + gratis Filling Pieces Cruiser shirt.

Het merk Filling Pieces introduceert een nieuw silhouet. Naast de succesvolle modellen als de Low Top, Mondo, Ace en Jet Runner, zien we nu ook de Cruiser verschijnen in diverse colorways. De schoen is zorgvuldig gemaakt met eersteklas organisch nappaleer.

De geperforeerde neus, mesh details, geraffineerde zilveren details en op maat gemaakte metalen oogjes maakt de Cruiser een must-have voor sneakerliefhebbers. De nieuwe, innovatieve Java buitenzool zorgt voor demping en comfort. De Cruiser biedt stijl en comfort voor elke gelegenheid.

Het model komt met brede veters, iets wat veel terug te zien is in de releases van afgelopen jaar. De Cruiser arriveert in diverse colorways, waaronder de ‘Earth’, ‘Grey’, ‘Black’ en ‘White/Green’. De colorways zijn te verkrijgen voor dames en heren. Bekijk hieronder de diverse colorways.

Speciaal voor de release van het nieuwe model komt het merk met het Cruiser shirt, ontworpen door founder Guillaume Philibert. Het shirt toont het design van de sneaker en het logo van Filling Pieces en wordt bij de eerste 50 verkochte exemplaren weggegeven. Voeg het shirt toe aan het winkelwagentje en de korting wordt automatisch verrekend.

De Cruiser is nu te verkrijgen bij Filling Pieces. Klik op de knop hieronder om je favoriete colorway te bemachtigen. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de laatste nieuwsberichten rondom sneakers en meer.

Filling Pieces Cruiser
Filling Pieces Cruiser
Filling Pieces Cruiser
Filling Pieces Cruiser
Filling Pieces Cruiser
Filling Pieces Cruiser
Filling Pieces Cruiser