Skip to content
Upcoming

FILA Ray Tracer komt met een nieuw model

28 maart 2019 16:09
FILA Ray Tracer komt met een nieuw model

Het FILA Ray Tracer-silhouet debuteerde voor het eerst in het najaar van 2018. Het merk lanceert nu een nieuwe variant die nu verkrijgbaar is. De gloednieuwe sneaker is gereleased op woensdag 27 maart voor mannen en vrouwen.

FILA heeft zich ontwikkelt tot een grote favoriet de afgelopen tijd. De FILA Disruptor zie je tegenwoordig overal op straat. Dit keer heeft de sneaker een herkenbaar element. Dit komt door het kleurgebruik van FILA. Ze hebben de kleuren van het welbekende logo toegepast op verschillende plekken. Hierdoor is het model uniek en hebben we dit nog niet eerder gezien.

De details

Het gloednieuwe model van FILA heeft een paar nieuwe details. Ze hebben de kleuren van het merk goed naar voren laten komen. Dit is afkomstig van het logo. De basis van de sneaker is wit waardoor de accenten opvallend zijn. In de midsole zie je een paar details. Aan de achterkant van de sneaker zie je het rode en aan de voorkant het navy uit het logo. Op de tong zie je een labeltje die ook te zien is aan de hiel. Er is goed nagedacht over het kleurgebruik om dit subtiel aan te brengen. De witte sneaker is namelijk goed te combineren met een outfit. Dit gloednieuwe model is nu verkrijgbaar voor mannen en vrouwen.

Ben je benieuwd naar andere FILA modellen? Check dan hier de modellen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


FILA Ray Tracer

FILA Ray Tracer
FILA Ray Tracer
FILA Ray Tracer
FILA Ray Tracer
Images by FILA