Skip to content
Upcoming

FIFA18

14 september 2017 09:25
FIFA18

Gisteren was de demo van FIFA18 dan klaar met downloaden en hebben onze jagers het spel getest. Uiteraard is dit gebeurd voordat de Champions League begon want dat wilt niemand missen!

De demo bevat zoals al een tijdje bekend was de volgende ploegen: Manchester United, Manchester City, Real Madrid, PSG, Atletico Madrid, Juventus, FC Bayern Munchen, LA Galaxy, Boca Juniors, Toronto FC, C.D. Guadalajara en Vissel Kobe.

Het is mogelijk om in vier verschillende stadions te spelen: Santiago Bernabéu, La Bombonera, StubHub center en King Fahd Stadium. Daarnaast kan je twee features spelen in de game! De standaard aftrap waarin je een oefenwedstrijd speelt en je kan één wedstrijd spelen bij the journey waarbij je in de 60ste minuut erin komt.

In de journey krijg je een preview/ stukje van het verhaal te zien dat je gaat spelen. Je begint bij Chelsea FC en speelt een wedstrijd tegen Manchester United. Je begint op de bank omdat er transfergeruchten zijn en je daardoor je kop er niet bij hebt. Voor de volledige preview raden we aan om de demo maar snel te downloaden.

Het viel ons op dat de keepers niet altijd de beste reddingen maken in de demo en dat er veel goals in gaan die bij FIFA17 er niet in zouden gaan. We hopen dat EA hier nog wat aan gaat doen zodat het krijgen van tegengoals niet teveel woede gaat opleveren en dat we controllers kunnen gaan besparen. Daarnaast is het belangrijk/ fijn om een goede dribbelaar te hebben in je team. Het dribbelen is zeer effectief in FIFA18 (demo). Zo bleek dat Griezmann, Hazard, Neymar en Ronaldo een verfijnde dribbel hebben waarmee je het de verdedigers lastig kan maken.

Wat we adviseren, download de demo snel en bestel FIFA18 hier!