Skip to content
Watch

FHM magazine redacteur Chris Riemens is te gast in de zesde aflevering van de Sneakerjagers podcast

2 november 2019 08:34
FHM magazine redacteur Chris Riemens is te gast in de zesde aflevering van de Sneakerjagers podcast

Eén van de gasten in de zesde aflevering van onze podcast is Chris Riemens, editor in chief van het alom bekende FHM magazine.

FHM is een (online)magazine die zich richt op mannen tussen de 19 en 35 jaar. Ze besteden aandacht aan film, series, muziek, games, auto’s sneakers, maar vooral aan vrouwen. Sinds 2011 wordt ook elk jaar de FHM500-verkiezing georganiseerd waarin de allermooiste vrouwen van Nederland worden gekozen. In de zomer van 2010 begon Chris als redacteur (inmiddels hoofdredacteur) bij FHM en schrijft hij dagelijks artikelen over alle denkbare lifestyle onderwerpen.

Als we even gaan rekenen heeft Chris dus afgelopen negen jaar misschien wel 4000 artikelen geschreven over lifestyle! Genoeg reden dus om hem te vragen om aan te schuiven in onze podcast studio in Amsterdam.

Valerio en Non zijn benieuwd hoe het leven er uitziet van een lifestyle redacteur, wie hij allemaal ontmoet en wie hij nog op zijn wensenlijstje heeft staan om in de toekomst te ontmoeten. Ook willen ze natuurlijk alles weten over de FHM500. Dé lijst met de 500 mooiste vrouwen van Nederland die elk jaar verschijnt. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor die lijst in 2020 in volle gang.

De gloednieuwe aflevering is te beluisteren of te zien vanaf zondag 3 november2019 via SpotifyApple podcast of Youtube