Skip to content
Upcoming

Fear of God gaat samenwerken met adidas

23 december 2020 17:37
Fear of God gaat samenwerken met adidas

Jerry Lorenzo, oprichter van Fear of God, heeft laten weten dat hij gaat samenwerken met adidas. Dit betekent dus dat Jerry Lorenzo de samenwerking stopt met Nike. Het is nog onduidelijk waarom hij deze stap gemaakt heeft. Wel is duidelijk dat Fear of God en adidas een mooie samenwerking tegemoet gaan.

Fear of God is een Amerikaans luxury merk dat is opgezet in 2013 door Jerry Lorenzo. Het merk uit Los Angeles is gespecialiseerd in het maken van tijdloze en draagbare producten. Fear of God is ondertussen het embleem geworden van de hedendaagse cultuur en combineert het premium materialen met fijn vakmanschap.

Fear of God adidas
Image by Jerry Lorenzo

Jerry Lorenzo gaat onder andere de creative en business strategy aansturen voor adidas basketball. Hij gaat niet alleen adidas helpen, maar breid hij zijn eigen merk, Fear of God, ook uit met een nieuwe tak. Fear of God bestaat op dit moment uit een luxury deel en zijn eigen ‘ESSENTIALS’ deel. Nu wordt er aan deze twee takken Fear of God Athletics toegevoegd. Fear of God Athletics gaat zich focussen op performance basketball en lifestyle producten.

This is a fearless move where shared vision and conviction are at the heart of the accretion of two brands shaping sports and culture, with the purpose to truly multiply our nuanced strengths to revolutionize the performance basketball industry forever.

Jerry Lorenzo

Wanneer de eerste producten van de opkomende samenwerking uitkomen is nog niet bekend, maar kunnen de eerste producten ergens in 2021 al verwachten. Houd onze nieuws pagina in de gaten om op de hoogte te blijven an het laatste sneaker nieuws.