Skip to content
Newsfeed

FC Barcelona zal The Rolling Stones-logo dragen tijdens El Clásico

20 oktober 2023 15:57
FC Barcelona zal The Rolling Stones-logo dragen tijdens El Clásico

Voor de El Clásico van 28 oktober 2023, zal FC Barcelona het iconische tong- en lippenlogo van The Rolling Stones dragen op hun Barça-kit. Daarmee wordt het gebruikelijke Spotify-logo vervangen, wat een eerbetoon vormt aan de release van het nieuwe album “Hackney Diamonds” van de Britse band.

Het is niet de eerste keer dat het iconische kledingstuk wereldwijd de aandacht zal trekken. Eerder droeg Barça al het kenmerkende silhouet van een uil van Drake tegen Real Madrid, als onderdeel van de samenwerking met Spotify.

De Rolling Stones logowissel is een voorbeeld hoe FC Barcelona en Spotify de werelden van muziek en voetbal samenbrengen, op een manier dat nog niet eerder is vertoond.

De iconische sound van de Rolling Stones is het middelpunt geweest voor luisteraars wereldwijd en heeft het leven van fans van dichtbij en ver weg, jong en oud geïnspireerd. Bovendien is hun nieuwste album “Hackney Diamonds” hun eerste album met origineel materiaal in 18 jaar. Dit alles benadrukt waarom hun aanwezigheid op het Barça shirt meer dan verdiend is.

Daarnaast hebben we ook de kenmerken van FC Barcelona onlangs op de Nike Air Max Plus voorbij zien komen in een samenwerking met Patta en zijn de iconische kleuren terug te vinden op de SB Dunk Low ‘Barcelona’. Benieuwd naar alle FC Barcelona samenwerkingen? Neem dan een kijkje op onze sneaker zoekmachine!

FC Barcelona x The Rolling Stones
FC Barcelona x The Rolling Stones
FC Barcelona x The Rolling Stones kleedkamer
FC Barcelona x The Rolling Stones stadium
FC Barcelona x The Rolling Stones
FC Barcelona x The Rolling Stones Barca kit
FC Barcelona x The Rolling Stones logo
FC Barcelona x The Rolling Stones
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date