Skip to content
Staff Picks

Extra 20% korting op sale items bij About You

14 januari 2022 13:00
Extra 20% korting op sale items bij About You

Bij About You shop je nu items uit de mannen sale collectie met extra korting. Van 14 januari 15:00 uur tot 15 januari 2021 23:59 uur profiteer je met kortingscode 20SALE van 20% korting bovenop de sale. Bij About You shop je merken als Nike, adidas, The North Face en velen meer. Bekijk onze top picks hier.

Samsoe Samsoe Sweatshirt

Samsoe Samsoe Shirt
Samsoe Samsoe Shirt

Het eerste item uit de About You sale, is dit Samsoe Samsoe shirt. Het item kleurt bruin en heeft het merk op de borst gestikt. Het shirt heeft lange mouwen en een ronde hals.

Tommy Hilfiger Winter parka

Tommy Hilfiger Winterparka
Tommy Hilfiger Winterparka

Ook deze winter parka van Tommy Hilfiger is in de sale van About You te verkrijgen. Het item kleurt zwart en heeft verschillende zakken op het design. Op de heupen zijn twee zakken gezet. Ook komt de jas met een capuchon en is deze te verstellen met elastische trekkoorden.

Levi’s shirt

Levi's Shirt
Levi's Shirt

Ook dit Levi’s shirt voor mannen is met extra korting af te rekenen. Het item kleurt lichtblauw en heeft het Levi’s logo op de borst. Deze kleurt hier wit en heeft een bloemen opdruk gekregen. Het shirt heeft een losvallende fit.

adidas sneakers ‘U_Path Run’

adidas U Path Run
adidas U Path Run

De adidas U_Path Run hebben een sportieve fit. De sneakers kleuren zwart en hebben donkerblauwe details. Zo kleuren de drie adidas strepen op het middenpaneel blauw, evenals de hiel strap. Ook dit paartje is met extra korting af te rekenen.

HUGO Tussenjas

HUGO Tussenjas
Hugo Tussenjas

Dit tussenjack van HUGO heeft een grijze colorway en heeft een geruite print. Het item heeft een kleine kraag en heeft een elastische band bij de heup. Deze geeft het jack zijn vorm. Op de borst is een klein zakje gezet en ook op de heupen zijn twee zakken te vinden. Dit jack geeft iedere outfit een chique twist.

Lyle & Scott Sweatshirt

Lyle & Scott Sweatshirt
Lyle & Scott Sweatshirt

Dit sweatshirt van Lyle & Scott heeft een basic design. Het item kleurt bruin en heeft het logo op de borst gezet. De trui kleurt donkerbruin en contrasteert goed met het gele vogeltje op de voorkant.

Carhartt WIP Chino Sid

Carhartt Wip Chino Sid
Carhartt Wip Chino Sid

Een goede chino mag niet ontbreken in een kledingkast van een man. Deze chino van Carhartt WIP heeft een diep groene kleur en heeft het Carhart embleem op de achterkant. De broek heeft meerdere zakken en een knop sluiting. Ook is de broek in twee andere verschillende colorways te verkrijgen.

The North Face Outdoorjas ‘Dryzzle’

The North Face Outdoorjas Dryzzle
The North Face Outdoorjas Dryzzle

Dit jack van The North Face heeft een opvallende look. Het item combineert de kleuren zwart en groen. De jas heeft een middellange fit en is gemaakt van nylon en polyester. Op de borst is het TNF logo gezet.

G-Star Raw Overhemd ‘Hawaiian Service’

G-Star Raw Overhemd 'Hawaiian Service'

Breng de zomer in huis met dit ‘Hawaiian Service’ overhemd van G-Star Raw. Dit item kleurt dieprood en heeft verschillende vissen als opdruk. Ook is het G-Star Raw embleem op de zijkan gezet. Met kortingscode 20SALE shop je dit item met 20% korting.

Vans Authentic sneakers

Als laatste hebben we deze Vans Authentic sneaker. Het item heeft een opvallend design en heeft een bleached bovenwerk. De muduard is van zwart leer. Hierop zijn zilveren spikes gezet. De tong kleurt denim en de binnenzool heeft een geruiten print gekregen.

Dit zijn een aantal items uit de About You mannen collectie. Van 14 januari 15:00 uur tot en met 15 januari 2022 23:59 uur profiteer je met de kortingscode 20SALE van 20% extra korting. Mocht je liever zelf door de sale heen willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.