Skip to content
Brand

Exclusieve sneakers in de Nike SNKRS app

19 september 2022 14:31
Exclusieve sneakers in de Nike SNKRS app

Inmiddels is bijna iedereen wel bekend met de sneakers en streetwear app van Nike, genaamd SNKRS. De plek waar je toegang hebt tot de nieuwste sneakers, de leukste events en exclusieve releases. Toch weet niet iedereen hoe de app in zijn werking gaat. Wat erg zonde is, want op deze manier mis je heel veel nieuws. Daarnaast zijn er nog een aantal unieke sneakers verkrijgbaar op de app die wij graag met jullie willen delen!

Dit is de SNKRS app van Nike!

SNKRS app

‘Got ‘em’ is de boodschap die iedereen wel zou willen lezen. Dit houdt namelijk in dat je een uniek paartje hebt weten te scoren in de SNKRS app. Nike biedt in zijn app verschillende producten aan die alleen via de app te koop zijn en dus niet op de Nike website zelf. Je kunt de items scoren op drie manieren:

  1. ➡️ Je hebt exclusieve toegang gekregen (dit is een uitnodiging om buiten de normale lanceringen om, een product te kunnen scoren)
  2. ➡️ Je bent uitgeloot door middel van een raffle (een raffle is een loting waarbij je jezelf moet inschrijven en uitgeloot moet worden om een product te kunnen kopen, inschrijven kan meestal tot vijftien minuten na de release tijd)
  3. ➡️ Je zit klaar op de release tijd om het paartje aan te schaffen en moet geluk hebben of het paartje nog op voorraad is
SNKRS App
Nike

Al met al moet je dus best lucky zijn om de tekst ‘Got ‘em’ te zien verschijnen. Maar gelukkig zijn de mogelijkheden in de app nog veel groter. Er zijn korte verhalen te lezen over het ontwerp van bekende modellen, samenwerkingen en andere interessante weetjes.

Daarnaast zijn er livestreams te bekijken met bekende personen uit de sneaker scene. Dat allemaal in één app!

SNKRS App
Nike

SNKRS app aanbod

We hebben goed nieuws voor de mensen die nog op zoek zijn naar een uniek paartje. Er zijn namelijk een aantal sneakers die nog niet uitverkocht zijn in de SNKRS app. Hieronder volgen een aantal van onze favorieten!

Air Jordan 3 ‘Fire Red’ | DN3707-160

Als eerste de Air Jordan 3 ‘Fire Red’, door zijn populariteit is deze sneaker alleen nog in kleine maten te beschikbaar. De colorway werd in 1988 voor het eerst uitgebracht en is in 2022 opnieuw verschenen. De rode kleur is kenmerkend aan de schoen en zijn daarom over het gehele silhouet te zien.

Air Jordan 3 'Fire Red'
Air Jordan 3 'Fire Red'

Air Jordan 3 ‘Dark Iris’ | CT8532-105

Als volgt een andere colorway voor de Air Jordan 3, namelijk de ‘Dark Iris’. Deze kleurstelling heeft de rode kleur vervangen door paars. De kenmerkende olifantenprint is te zien rond de toebox en de heel. Het Nike Air logo op de achterkant van de rode colorway is vervangen door een Jumpman met de tekst Air eronder.

Air Jordan 3 'Dark Iris'
Air Jordan 3 'Dark Iris'

Air Force 1 Low Retro ‘Colour of the Month’ | DM0576-100

De Nike Air Force 1 Low Retro ‘Colour of the Month’ heeft iets speciaals, de sneakers worden namelijk geleverd met een tandenborstel zodat je het wit altijd clean kunt houden. De bruine kleur op de Swoosh, branding en buitenzool maken dit paartje compleet.

Air Force 1 Low Retro 'Colour of the Month'
Air Force 1 Low Retro 'Colour of the Month' SNKRS

Air Jordan 1 ‘Denim’ | DM9036-104

Als we het hebben over unieke sneakers, dan mag de Air Jordan 1 ‘Denim’ zeker niet ontbreken. Deze colorway is speciaal door het denim dat op de overlays is geplaatst. Het materiaal heeft een wat ruigere afwerking gekregen wat zorgt voor een stoere look. Het denim staat in contrast met de wit leren basis.

Air Jordan 1 'Denim' SNKRS
Air Jordan 1 'Denim' SNKRS

Dunk Low ‘Golden Moss’ | DX2654-200

De Dunk Low ‘Golden Moss’ is door zijn materialen en kleuren niet te missen. Daarnaast speelt ook de welbekende safari print een grote rol. Die kleurt op de mudguard geel-bruin kleur en op de overlay op de hiel donkerbruin. De basis van het model is gemaakt van mesh.

Dunk Low 'Golden Moss' SNKRS
Dunk Low 'Golden Moss' SNKRS

Air Max 2013 x Stüssy ‘Fossil’ | DM6447-200

Last but not least, de Air Max 2013 x Stüssy ‘Fossil’. De sneaker komt in een beige kleur met zwarte details. Door de lichte kleur past het paartje perfect bij iedere outfit. De Stüssy branding is te zien op de tong en bij de veterogen.

Air Max 2013 x Stüssy 'Fossil' SNKRS
Air Max 2013 x Stüssy 'Fossil' SNKRS

Dit waren een aantal sneakers die nog beschikbaar zijn in de SNKRS app. Het aanbod is nog veel groter dus neem vooral zelf een kijkje in de app via de button hieronder! Hopelijk krijgen jullie in de toekomst meer ‘Got ‘em’ teksten.

Het team van Sneakerjagers wenst je in ieder geval veel succes met het scoren van jullie favoriet!