Skip to content
Staff Picks

Exclusieve Sneakerjagers kortingscode bij Footshop

10 juli 2022 16:43
Exclusieve Sneakerjagers kortingscode bij Footshop

In samenwerking met Footshop hebben wij een speciale Sneakerjagers discount code voor jullie. Met de kortingscode ‘SNEAKERJAGERS13‘ krijg je 13% korting op alle bestellingen boven de €100. Sale artikelen zijn van deze actie uitgesloten.

Nu dat de zomer weer is begonnen is het de perfecte tijd om een nieuwe zomersneaker aan te schaffen. Om je wat inspiratie te geven hebben wij alvast een hoop favoriete sneakers bij Footshop voor je in een overzicht gezet.

NIKE WMNS AIR MAX 1 ‘COBBLESTONE’ – SAFARI

NIKE WMNS AIR MAX 1 "SAFARI"
NIKE WMNS AIR MAX 1 "SAFARI"

We trappen het lijstje met de Nike Air Max 1 ‘Cobblestone’ voor de dames. De mudguards en de kraag zijn bekleed in een safari print dat befaamd is onder sneaker liefhebbers door de atmos Air Max 1’s.

De overlays op het middenpaneel en neus zijn van suède in verschillende beige tinten. De slangenhuid Swoosh heeft een frisse lichtblauwe kleur. Ten slotte, heeft de Cobblestone een off-white gekleurde midsole met een gum outsole.

ADIDAS SUPERSTAR YANWAI

ADIDAS SUPERSTAR YANWAI
ADIDAS SUPERSTAR YANWAI

De adidas Superstar Yanwai is onderdeel van adidas’ Adilicious collectie, waarbij elke sneaker gerelateerd is aan een eetgelegenheid. Deze opvallende sneaker is geïnspireerd op het Yanwai restaurant in Shanghai.

De bovenkant van de schoen is volledig bekleed in zilverkleurig leer. Hieroverheen zitten de drie witte strepen. De heel-tab is van groen suède en combineert mooi met de gelijkkleurige veters. Ter afronding heeft het paar een bruinkleurige shell-toe en de zool.

NIKE CORTEZ X UNION LOS ANGELES

NIKE X UNION LOS ANGELES
NIKE X UNION LOS ANGELES
Footshop Sneakerjagers

De Nike Cortez is een staple in Los Angeles. Deze samenwerking met Union LA is gereleased ter viering van het 50-jarig bestaan van het model en is een ode aan de inwoners van Los Angeles. De opvallende kleuren zijn een knipoog naar de levendige inwoners van Los Angeles.

De overlays zijn van suède en kleuren rood en beige. De zool is van Crater Foam outsole, dat voor minimaal 10% uit Nike Grind bestaat.

ADIDAS TAEGEUKDANG SUPERSTAR

ADIDAS X TAEGEUKDANG SUPERSTAR Footshop Sneakerjagers
ADIDAS X TAEGEUKDANG SUPERSTAR Footshop Sneakerjagers

Ook de adidas Taegeukdang Superstar is onderdeel van de Adilicious collectie. Deze sneaker is geïnspireerd door de oudste bakkerij in Seoul, Korea. De basis van de sneaker is van wit leer. Op het middenpaneel zit een laag tyvek. Wanneer je dit weghaalt onthul je de zwart-leren drie strepen. De shell-toe en zool zijn vergeeld voor vintage look.

SALOMON XT-6 CLEAR

SALOMON XT-6 CLEAR Footshop Sneakerjagers
SALOMON XT-6 CLEAR Footshop Sneakerjagers

De technische hiking sneakers van Salomon zijn helemaal in tegenwoordig. Het bovenwerk van de XT-6 Clear is zwart met een klein beetje kleur op de middenvoet. De tussenzool kleurt blauw met wit, waaronder een doorzichte outsole zit.

NIKE DUNK LOW ‘JADE’

NIKE DUNK LOW NH Footshop Sneakerjagers
NIKE DUNK LOW NH Footshop Sneakerjagers

De Nike Dunk Low ‘Jade’ heeft een natuur look. Op het bovenwerk wordt een mix van hoogwaardige materialen gebruikt. De leren overlays kleuren Rough Green en Cacao Wow, en bevatten ook nog een bijzonder stiksel patroon.

Op de neus, het middenpaneel en de kraag zit mesh in de kleuren bruin, grijs en groen. De Swoosh en heel tab zijn van een harig suède dat blauw kleurt. Onder de witte midsole zit een gum outsole dat mooi kleurt met het natuurlijke bovenwerk.

ADIDAS X BSTN FORUM 84 LOW

ADIDAS X BSTN FORUM 84 LOW Footshop Sneakerjagers
ADIDAS X BSTN FORUM 84 LOW Footshop Sneakerjagers

Deze adidas Forum 84 Low is gemaakt in samenwerking met de Duitse streetwear winkel BSTN. Deze retro basketbalschoen is volledig bekleed in suède dat grijs kleurt. Dit wordt gecombineerd met groene details op de tong, lining en overlays.

NIKE AIR FORCE 1 MID ’07 ‘CHOCOLATE’

NIKE AIR FORCE 1 MID '07 QS Footshop Sneakerjagers
NIKE AIR FORCE 1 MID '07 QS Footshop Sneakerjagers

De Nike Air Force 1 Mid ‘Chocolate’ kwam oorspronkelijk uit in 1998, maar is na 24 jaar weer terug. Dit komt doordat de sneaker opnieuw is gereleased ter viering van het 40-jarig bestaan van het model. Het bovenwerk van de schoen is volledig bekleed in chocolate suède. De Swooshes, veters en midsole hebben een crème kleur gekregen. De bruine outsole matcht weer mooi met het suède op het bovenwerk.

NIKE ACG MOUNTAIN FLY LOW GORE-TEX SE

NIKE ACG MOUNTAIN FLY LOW GORE-TEX SE Footshop Sneakerjagers
NIKE ACG MOUNTAIN FLY LOW GORE-TEX SE Footshop Sneakerjagers

De Mountain Fly is een technische hiking sneaker van Nike’s All Conditions Gear lijn. Het bovenwerk is gemaakt van GORE-TEX materiaal, wat de schoen waterdicht maakt. De outsole heeft een ruig profiel voor extra grip.

REEBOK CLASSIC LEGACY

REEBOK CLASSIC LEGACY Footshop Sneakerjagers
REEBOK CLASSIC LEGACY Footshop Sneakerjagers

De Reebok Classic Legacy heeft een retro runner stijl. Het bovenwerk heeft een basis van grijs mesh. Hieroverheen zitten overlays van grijs suède. De Reebok strepen op het middenpaneel zijn van wit leer. Ook de dikke midsole kleurt wit en zorgt voor maximale demping. Ten slotte, heeft het paar nog een grijs-zwarte outsole.

Wil jij toch liever zelf een nieuwe sneaker of een ander kledingstuk uitzoeken bij Footshop? Klik dan op de knop hieronder! Vergeet niet de kortingscode ‘SNEAKERJAGERS13‘ toe te passen bij het afrekenen. Hiermee krijg je 13% korting op het gehele assortiment, bij besteding boven de €100. Items in de sale zijn van deze kortingscode uitgesloten.

Vergeet ook niet Sneakerjagers op Instagram te volgen voor het laatste sneaker nieuws rechtstreeks op je timeline.