Skip to content
Newsfeed

Exclusieve kortingscode Farfetch tijdens Black Friday en Cyber Monday

24 november 2022 18:18
Exclusieve kortingscode Farfetch tijdens Black Friday en Cyber Monday

Farfetch komt met een exclusieve kortingscode tijdens Black Friday en Cyber Monday. Van 24 november tot en met 2 december 2022 profiteer je van 20% korting op geselecteerde sale items en gratis verzending. Met de kortingscode 40AFFBF22 profiteer je ook nog eens van €40 korting bij besteding van €500 of meer.

Black Friday komt er weer aan en dat betekent hoge kortingen bij veel online winkels. Zo ook bij Farfetch. Farfetch is een online webshop met een breed aanbod aan designermerken. Met merken als Balenciaga, Off-White, Palm Angels, Stone Island, Saint Laurent en velen meer, is Farfetch dé plek voor jouw volgende designer item.

Naast kleding, accessoires en schoenen, vind je bij Farfetch ook exclusieve releases van merken als Nike, adidas en Comme des Garçons. De webshop heeft een uitgebreide collectie voor dames, heren en kinderen en nu, tijdens Black Friday en Cyber Monday, profiteer je van 20% korting op geselecteerde items uit de sale + gratis verzending van jouw bestelling.

De korting loopt van 24 november 09:30 uur tot en met 2 december 2022 18:00 uur. Naast de 20% korting op sale items, profiteer je met de kortingscode 40AFFBF22 ook van €40 korting bij besteding van €500 of meer. Voeg de kortingscode toe bij het afrekenen van je winkelwagen.

Shop de Farfetch Black Friday en Cyber Monday collectie via de button hieronder. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer kortingscodes tijdens Black Friday en Cyber Monday.