Skip to content
Newsfeed

Exclusieve kortingscode bij Sidestep & Foot Locker

29 april 2022 12:00
Exclusieve kortingscode bij Sidestep & Foot Locker

Sidestep en Foot Locker komen met een exclusieve kortingscode. Bij Sidestep profiteer je tot en met 1 mei 2022 van 15% korting op items van adidas, PUMA, en ARKK. Gebruik hiervoor de kortingscode TREND15. Ook Foot Locker komt met een kortingscode. Deze is vanaf 29 april te gebruiken.

Zo kun je in het weekend van 29 april 2022 tot en met 1 mei 2022 23:59 uur profiteren van hoge kortingen bij Foot Locker. In deze mystery sale komen allerlei merken voorbij en lopen de kortingen op tot 30%. Vergeet niet de kortingscode MYSTERY toe te voegen bij het afrekenen van jouw bestelling.

De kortingscode van Sidestep is toe te voegen op items van adidas, PUMA en ARKK. Ook dropt Sidestep op 29 april 2022 de Nike Dunk High ‘Salmon’. Dit paartje combineert de kleuren wit en roze en heeft een zilveren Swoosh. De ‘Salmon’ wordt om 9:00 uur gedropt, dus vergeet niet de wekker te zetten.

Nike Dunk High 'Salmon'
Sidestep
Nike Dunk High 'Salmon

In de Foot Locker Mystery sale vind je modellen als de Nike Air Max 90 Terrascape, Blazer Mid’77 en de Air Force 1 Shadow. De kortingen bij Foot Locker verschillen per item en lopen op tot de 30%. De sale start op vrijdag 29 april, in tegenstelling tot de sale bij Sidestep die al van start is gegaan.

Vergeet niet de kortingscode TREND15 bij jouw aankoop bij Sidestep toe te voegen. Neem je liever een kijkje in de Foot Locker sale? Gebruik dan de kortingscode MYSTERY en ontdek van hoeveel korting je profiteert.