Skip to content
Newsfeed

Exclusieve insights PUMA VELOPHASIS PHASED event

11 februari 2023 09:11
Exclusieve insights PUMA VELOPHASIS PHASED event

Op zaterdag 11 februari 2023 zullen er drie colorways van PUMA’s nieuwste model, de VELOPHASIS, gaan droppen. Voor de lancering heeft PUMA een uniek evenement georganiseerd in Berlijn, die helemaal in het teken zal staan van de VELOPHASIS PHASED. Sneakerjagers mag bij dit evenement aanwezig zijn en geeft jullie exclusieve insights!

De drie colorways van de PHASED zijn niet de eerste kleurstellingen van het nieuwe model. Op 4 februari 2023 verscheen het silhouet in een BIONIC colorway. Waardoor we al een blik hebben kunnen werpen op de VELOPHASIS.

De BIONIC is gebaseerd op een meer hedendaagse esthetiek in vergelijking met de PHASED. De aankomende kleurstellingen zijn namelijk geïnspireerd op de Vaporwave en de internetcultuur van de vroege jaren 2000 met felle tinten die contrasteren met de neutrale kleuren van het ontwerp. Lees hier meer over het silhouet!

PUMA VELOPHASIS PHASED launch event

Om de lancering te vieren komt PUMA met een evenement in Berlijn, wat zal plaatsvinden op zaterdag 11 februari 2023 en zondag 12 februari 2023. Er zal een workshop gehouden worden door Richard Green, met als doel een zeer kunstzinnige visualiteit te creëren met een sterke popculturele link.

Op de locatie van het evenement is een speciale curated art gallery te bewonderen. Last but not least, zal het evenement worden afgesloten met een unieke launch party.

Sneakerjagers zal ook aanwezig zijn bij dit evenement, vergeet daarom vooral niet om onze socials in de gaten te houden. Via onze kanalen geven wij je exclusieve insights van het PUMA VELOPHASIS PHASED launch event. Are you ready?

Natuurlijk zal er na het evenement ook een uitgebreide recap te vinden zijn op de Sneakerjagers nieuwspagina. Houd onze Instagram in de gaten en volg het PUMA VELOPHASIS PHASED launch event op de voet.