Skip to content
Upcoming

Exclusief ‘Ice Blue’ Jordan pack voor meisjes

4 april 2019 09:27
Exclusief ‘Ice Blue’ Jordan pack voor meisjes

We zien de Air Jordan 1 natuurlijk vaak in nieuwe colorways verschijnen. Dit keer komt Jordan met een nieuw pack. Deze bevat de Air Jordan 1 Mid en een lage versie daarvan.

Met het gebruik van lichte kleuren kan jij je met dit pack alvast voorbereiden op de lente en de zomer. Er wordt namelijk gebruikgemaakt van wit, roze, rood en pastelblauw. Bij beide sneakers is de basis wit. Er wordt gebruik gemaakt van getrommeld leer. Dit voegt net wat meer luxe uitstraling toe aan de sneakers. De Jordan 1 Mid heeft een rode Swoosh en sockliner en een pastelblauw vlak rondom de hiel. De Air Jordan 1 Low heeft daarentegen een heel andere Swoosh. In plaats van één kleur te hebben heeft het een patroon met driehoeken in de kleuren rood, roze, pastelblauw en wit. Ook de sockliner van deze schoen is bedekt met dat patroon. Beide sneakers hebben witte veters met een rode doorlopende streep. Samen met het patroon zorgt het ervoor dat deze colorway toch wel opvallend is. Maar toch ook speels en zomers.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend. Als dat wel zo is houden wij jou zeker op de hoogte! Scroll verder om dit nieuwe pack alvast goed te bekijken.