Skip to content
Upcoming

ETQ komt met 3 nieuwe colorways voor de “ETQ Low Top 3”

25 februari 2019 13:07
ETQ komt met 3 nieuwe colorways voor de “ETQ Low Top 3”

Het Amsterdamse merk ETQ heeft een nieuwe sneaker uitgebracht genaamd ETQ Low Top 3. Deze sneaker is sinds vorige week verkrijgbaar.

ETQ werdt in 2010 opgericht in Amsterdam. Het doel van ETQ was om de bekende designer merken tegen te spreken met de overdreven branding op de sneakers en de hoge prijzen. De ontwerpers van ETQ streven naar hoge kwaliteit schoenen voor een eerlijke prijs. Er word minimalistisch te werk gegaan omdat ETQ gelooft dat duurzaamheid beter is voor de mens en de wereld.

ETQ Low Top 3 – Suède

Deze luxe, minimalistische low top sneaker is geïnspireerd door basketbal schoenen. ETQ’s schoenen worden gemaakt in Portugal. De upper is gemaakt van premium suède met een TPU neus en een TPU zool. TPU is een afkorting voor Thermoplastic Poluyrethane. TPU is flexibel, sterk en het krast niet. Ook is het bestendig tegen olie en vet. De lining van de schoen is gemaakt van kalfsleer en de veters zijn van nylon.

De ETQ Low Top 3 is binnenkort verkrijgbaar bij de Bijenkorf en Eleganza in drie verschillende colorways, Alloy, Blueberry en Sand.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


ETQ Low Top 3 – Alloy

Prijs: €250,-
Colorway: Alloy

ETQ Low Top 3
ETQ Low Top 3

ETQ Low Top 3 – Blueberry

Prijs: €250,-
Colorway: Blueberry

ETQ Low Top 3
ETQ Low Top 3

ETQ Low Top 3 – Sand

Prijs: €250,-
Colorway: Sand

ETQ Low Top 3
ETQ Low Top 3
Afbeeldingen: ETQ