Skip to content
Upcoming

Er zijn wederom nieuwe colorways van de Nike React Vision verschenen

2 februari 2020 11:00
Er zijn wederom nieuwe colorways van de Nike React Vision verschenen

Het is nog iet zo heel lang geleden dat Nike de Nike React Vision aankondigde. Samen met D/MS/X hebben ze ervoor gezorgd dat er een nieuwe comfortabele sneaker op de markt gebracht gaat worden. De eerste colorway is nog niet uitgekomen en er staan al een aantal colorways op het programma. Ditmaal worden er twee colorways toegevoegd die we nog niet eerder hebben gezien.

Nike React Vision | Closer look

Dit model beschikt over ontzettend veel details. Laten we beginnen met de zool. Doormiddel van een vernieuwde React zool hebben ze deze sneaker nog comfortabeler weten te maken. De basis van de upper beschikt over paarse en roze kleuren. Over deze basis hebben ze een gigantische laag aangebracht die beschikt over allemaal kleine gaatjes waardoor je de basis van de upper kan zien en het zorgt er meteen voor dat het een 3D effect krijgt.

Er zal een grijze colorway aan dit model toegevoegd worden en een witte met gele details. De upper van de eerste colorway beschikt over een licht grijze kleur met een donker grijze kleur als onderste laag. De eyestays beschikken over verschillende lichte en donkere tinten grijs en zwart. De Swoosh heeft ook een zwarte kleur. Ten slotte is de heel aangebracht met een transparante donkergrijze kleur. De tweede colorway ziet er heel anders uit. De basis van de sneaker is wit gekleurd. Daarnaast zijn er verschillende tinten geel en bruin aangebracht op zowel de eyestays als de Swoosh. Ten slotte heeft de heel van de sneaker zwarte kleur gekregen.

Helaas heeft de eerste colorway nog geen releasedatum gekregen, maar de tweede colorway wel! 5 maart 2020 gaat deze wit/gele colorway releasen en naar verwachting zullen de rest van deze colorways ook een releasedatum gaan ontvangen. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten!


Nike React Vision 'Grey'

CD4373-005 · Prijs vanaf €266,-

Naar alle aanbieders
Nike React Vision
Nike React Vision
Nike React Vision
Nike React Vision

Nike React Vision 'Honeycomb'

CD4373-100 · Prijs vanaf €165,-

Naar alle aanbieders
Nike React Vision
Nike React Vision
Nike React Vision
Nike React Vision
Images by: Nike