Skip to content
Upcoming

Er zijn twee kleurrijke colorways onderweg op het Nike WMNS Air Max 90 LX model

20 januari 2020 16:15
Er zijn twee kleurrijke colorways onderweg op het Nike WMNS Air Max 90 LX model

Er zijn foto’s opgedoken van twee colorways die binnenkort zullen uitkomen op de Nike WMNS Air Max 90 LX. De sneaker heeft er twee zeer opvallende, kleurrijke make-overs bijgekregen. Scroll naar beneden voor meer informatie!

De Nike Air Max 90 maakte dertig jaar geleden zijn debuut en zal dit jaar verschijnen in vele colorways. Zo verschenen er vandaag al meerdere colorways op het OG model. KLIK HIER om deze colorways te checken en te shoppen via onze Releasekalender. Ook ziet het ernaar uit dat het model opnieuw een make-over heeft gekregen van de populaire ontwerper, Virgil Abloh. KLIK HIER voor meer informatie over deze nieuwe Off-White x Nike collab.

Nike WMNS Air Max 90 LX | Closer Look

De uppers van beide colorways zijn totaal verschillende van elkaar, maar hebben toch het een en ander gemeen. Zo zorgen beiden ervoor dat mensen die voorbij lopen hun hoofd moeten omdraaien om de sneaker toch nog eens te bekijken. We zullen beide colorways om de beurt uitlichten.

Allereerst beginnen we met de meest kleurrijke colorway van de twee en dat is de Air Max 90 LX ‘Leopard print’. Zoals de naam al verklapt beschikt de sneaker over een luipaarden print op de zijkanten en op de voorvoet. Deze print is verwerkt op een neon groene basis met hierop vele overlays in verschillende felle kleuren. Zo heeft de Swoosh een roze kleur gekregen, net zoals de tong. Op de tong is een oranje patch te vinden met hierop een bloemetje. Verder zijn er neon gele details te vinden op verschillende overlays. Zo hebben onder andere de eyestays en de heel tab een neon gele kleur gekregen. Als finishing touch heeft de sneaker een witte midsole gekregen.

Nu komen we aan bij de tweede colorway en ook deze is zeer opvallend. De basis is gemaakt van een witte kleur, terwijl de overlays de aandacht trekken. Deze zijn namelijk verwerkt in een iriserende kleur. Hierdoor is het bovenwerk van de sneaker zeer kleurrijk. Ook heeft de Swoosh een felle groene kleur gekregen en zijn de andere details verwerkt in een neon roze kleur. Ook bij deze colorway is de midsole wit.

Op 25 januari 2020 zullen de sneakers droppen in Azië en wij verwachten dat de colorways in de lente naar Europa zullen komen. Check onze Releasekalender voor meer informatie over beide colorways. Scroll naar beneden voor de eerste foto’s van de sneakers!


Nike Wmns Air Max 90 LX 'Illusion Green'

CW3499-300 · Prijs vanaf €222,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 LX
Air Max 90 LX
Air Max 90 LX

Nike Wmns Air Max 90 LX 'Laser Fuchsia'

CQ2559-100 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 LX
Air Max 90 LX