Skip to content
Upcoming

Er zijn nieuwe beelden verschenen van de Sean Wotherspoon x ASICS colorway.

27 december 2019 17:00
Er zijn nieuwe beelden verschenen van de Sean Wotherspoon x ASICS colorway.

We zagen al eerder beelden van een mogelijke samenwerking tussen Sean Wotherspoon en ASICS. Binnen deze samenwerking hadden ze ook nog een plekje gevonden voor het populaire atmos. Ze gingen natuurlijk het ASICS Gel Lyte III model gebruiken. Nu kunnen we mededelen dat er nog meer foto’s zijn verschenen en dat de sneaker er weergaloos uitziet.

In 2017 nodigde Nike twaalf creatievelingen uit om de toekomst van Nike Air vorm te geven. Deze creatievelingen bedachten ongelofelijk bijzondere en mooi sneaker designs waar later het publiek op mocht stemmen. Sean Wotherspoon won deze contest en bracht in 2018 de Nike Air Max 1/97 ‘Sean Wotherspoon‘. Dit was wel één van de, of de beste sneaker van 2018. Echter was dit natuurlijk met Nike. Dit keer is ASICS dus aan de beurt.

Sean Wotherspoon X atmos X ASICS Gel Lyte III | Closer look

Doormiddel van een video op het kanaal van Sean Wotherspoon genaamd Round Two, dit is tevens de naam van zijn winkel, heeft hij beelden van de sneaker naar buiten gebracht. Als je doorspoelt naar 24:56 kan je het paartje bewonderen. Het corduroy effect is nog steeds aanwezig. De sneaker hebben ze daarnaast verdeeld in twee delen, echter zijn dit andere kleuren dan we eerder hebben gezien. De linker sneaker is aangebracht met de kleuren paars, groen en bruin terwijl de rechter is aangebracht met de kleuren blauw, oranje en geel. Wat de sneaker nog een extra touch geeft is het klittenband logo dat eraf gehaald kan worden en misschien wel veranderd kan worden! Op de hiel zien we dat er een ‘Wear Away’ optie is waar je het materiaal weg kan halen en dat er iets onder verschijnt.

Een mogelijke releasedatum of vraagprijs is nog altijd niet bekend gemaakt maar de kans is immens groot dat hier heel snel verandering in gaat komen. Het daarom heel belangrijk dat je onze releasekalender goed in de gaten houdt.


Images by: Round Two