Skip to content
Upcoming

Er zijn foto’s verschenen van de nieuwe AMBUSH x Nike Dunk High

20 april 2020 17:16
Er zijn foto’s verschenen van de nieuwe AMBUSH x Nike Dunk High

De New York Fashion Week komt eraan (dit jaar digitaal) en dat betekent vaak dat het tijd is voor nieuwe collabs. Om die reden zijn er foto’s verschenen van een nieuwe samenwerking tussen Nike en AMBUSH. AMBUSH en Nike hebben al eens eerder een samenwerking gehad, dit was toen de AMBUSH x Nike Air Max 180 High. Dit keer zal het gaan om de Nike Dunk High en deze komt al sneller dan je denkt.

Yoon Ahn is de oprichter van het merk, zij kocht als eerste van haar geld de Nike Air Max 180. Vandaar dat haar eerste samenwerking met Nike op de Nike Air Max 180 was. AMBUSH heeft al meerdere keren samengewerkt met merken, zo ook met Converse. Het merk ontwerpt prachtige items en is razendpopulair!

Ambush x Nike Dunk High

De sneaker zal komen in twee verschillende colorways. De eerste colorway beschikt over een overall ‘fuschia’ kleurig bovenwerk. Daarbij heeft de sneaker een tweekleurig rozig effect gekregen. De oversized en uitstekende Swoosh is wat deze sneaker zo populair maakt. Op de heel van de sneaker staat Ambush geschreven, ook weer in het roze. Ook op het branding-logo op de tong is onder de Swoosh Ambush gestikt in het roze. De tweede colorway bestaat uit wit en zwart. Het bovenwerk is wit en heeft zwarte overlays, daarbij is de Swoosh zwart geworden. Ook deze heeft weer de te gekke oversized uitstekende Swoosh.

We verwachten dat deze sneakers volgende maand releasen, maar een exacte datum is nog niet bekend. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over deze release. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste releasen en bekijk hieronder de foto’s van de sneakers.

Ambush x Nike Dunk High
Ambush x Nike Dunk High