Skip to content
Upcoming

Er komt weer een hele cleane Nike Air Max 1 aan

14 oktober 2020 16:26
Er komt weer een hele cleane Nike Air Max 1 aan

De vreugde is bij menig Air Max 1 liefhebber toch wel weer teruggekeerd. We kunnen ondertussen wel met gemak zeggen dat de Air Max 1 weer terug is. Misschien nog niet met heel veel releases maar het worden er steeds mee! Zo verwachten we binnenkort de Nike Air Max 1 ‘White/Asparagus’.

Nike Air Max 1 ‘White/Asparagus’| DH5493-100

De Nike Air Max 1 ‘White/Asparagus’ valt direct op door zijn Swoosh. Niet omdat die zo groot is maar, de Swoosh is erin gestanst. Een ander opvallend details is de branding op de de tong, hier staat namelijk al een Swooshje op. Dit Swooshje is ook weer terug te vinden op de hak. Deze Swoosh is opgedeeld in twee stukken, een goud en een wit stuk. De basis van de sneaker en de mudguard hebben een subtiele lichtblauwe kleur gekregen. Al met al is het een cleane sneaker met een paar uitgesproken details. Naast deze colorway verwachten we ook nog een tweede Air Max 1 op dezelfde dag!

We moeten waarschijnlijk nog best een tijd wachten op deze Nike Air Max 1. De releasedatum staat namelijk pas op 1 december 2020. Maar niets is zo veranderlijk als een releasedatum, houd dus onze releasekalender in de gaten voor updates rondom deze release.

Nike Air Max 1 'His and Hers Pack'

DH5493-100 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Summit White
Air Max 1 Summit White
Air Max 1 Summit White
Air Max 1 Summit White