Skip to content
Newsfeed

Er komt een Supreme winkel in Berlijn 🇩🇪

19 augustus 2021 15:01
Er komt een Supreme winkel in Berlijn 🇩🇪

Het nieuws is uitgelekt: Supreme opent een winkel in Berlijn. Door middel van meerdere winkels in Europa wil het streetwear merk zich richten op hun Europese fanbase.

Supreme zit al gevestigd in drie landen in Europa. Ze hebben een winkel in Parijs, Londen en in Milaan. De winkel in Milaan is in de zomer van 2021 geopend en is de nieuwste op dit moment.

Naast Europa heeft het merk ook verschillende stores in New York, San Francisco, Los Angeles en hebben ze er zes in Japan. Door middel van meer winkels krijgen ze een grotere dominante positie in de streetwear scene.

Volgens de geruchten zal de winkel in Berlijn al snel opengaan. Hoe en wanneer is alleen nog niet bekend. Naar verwachting zal er een box logo t-shirt uitkomen in de stijl van Duitsland om de opening van de Supreme winkel te vieren.

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de opening van de Supreme winkel in Berlijn? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app lees je niet alleen het laatste nieuws, maar kan je ook de releasekalender goed in de gaten houden.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date