Skip to content
Upcoming

Er komt een Parra X Nike SB Dunk F&F uitvoering

16 juli 2019 20:03
Er komt een Parra X Nike SB Dunk F&F uitvoering

Natuurlijk wordt er gespannen gewacht op de nieuwe Parra en Nike collab. Dit keer geen Air Max maar een SB Dunk. Naast deze Dunk komt er ook een Parra X Nike SB Dunk F&F uitvoering!

Nike SB Dunk en collabs hebben een epische geschiedenis. Natuurlijk zijn samenwerkingen van alle tijden, maar in de ‘sneaker geschiedenis’ is dit toch een erg speciale combinatie. Van enorme camp-outs tot vechtpartijen, het is allemaal gebeurd. Dat de Nike SB Dunk weer op de radar staat is wel gebleken het afgelopen half jaar, zo zagen we nieuwe collabs maar ook toffe normale releases.

Dat er een Nike SB en Parra collab komt is niet vreemd, aangezien By Parra kleding ook vaak te vinden is in skateshops en Parra ook met het skatemerk Vans heeft gewerkt. Maar zo nu en dan zien we bij Nike ook een speciale F&F release, een uitvoering speciaal voor vrienden en familie. Ook van de aanstaande collab komt er een speciale F&F uitvoering. De beelden hiervan verschenen als eerst op het Instagram kanaal van NikeSBornothing.

Waar de normale release een dikke tong heeft krijgt de andere versie een dunne tong. Maar ook de colorway is totaal anders, de upper is namelijk van suède en komt in een blauw/groene kleur. De sneaker heeft ook een volledige gumsole gekregen. Ondanks dat er waarschijnlijk weinig op geskate zal worden zijn dit wel de perfecte materialen ervoor!

Helaas betekent ook dat de Parra X Nike SB Dunk F&F niet bij retailers verkocht zal worden. Wil je ze toch bemachtigen, dan zal je binnen nu en een paar maanden flink wat geld neer moeten leggen op sites zoals StockX. Check hier onder de beschikbare foto’s!


Parra X Nike SB Dunk
Parra X Nike SB Dunk
Parra X Nike SB Dunk
Parra X Nike SB Dunk
Afbeeldingen: NikeSBornothing