Skip to content
Upcoming

Er komt een Nike Air Max 270 ‘Pre-Day’ colorway aan

2 juni 2020 16:28
Er komt een Nike Air Max 270 ‘Pre-Day’ colorway aan

Nike is lekker op dreef. Zij hebben de afgelopen tijd vele nieuwe colorways gelanceerd. Nike bereidt zich vast goed voor op de warmere dagen die er weer aan zitten te komen. Er staat dan ook een gloednieuwe colorway op de Air Max 270 klaar voor ons. De sneaker is al in vele colorways verschenen en staat dus nu opnieuw klaar om weer te shinen. De officiële beelden van deze Air Max 270 ‘Pre-Day’ moeten nog komen, maar we weten nu al dat dit een plaatje wordt.

Nike Air Max 270 ‘Pre-Day’ | Closer Look

De officiële afbeeldingen zijn nog niet gelekt. De afbeelding hieronder is slechts een schets van hoe de sneaker er (waarschijnlijk) uit komt te zien. Op eerste oog lijkt de sneaker geïnspireerd op een retro hardlopers stijl uit het verleden. Het bovenwerk heeft een nylon basis geaccentueerd met bijpassende suède overlays. In de schoen vinden zich een aantal regenboog details. Dit effect is te zien in de Swoosh, hiel label en in het lipje op de tong. Verder heeft het bovenwerk naar schatting een blauwe kleur gekregen en komt de blauwe kleur terug in de air-unit. De sneaker wordt afgemaakt met een witte middenzool en lichtbruine buitenzool. Hoe dan ook zal deze sneaker een topper zijn voor de zomer om je basic outfit toch minder basic te maken!

Wanneer de sneaker zal releasen is nog niet bekend. Ook is het nog niet bekend hoeveel de sneaker zal gaan kosten. We verwachten binnenkort meer te weten over deze release. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten zodat je op de hoogte blijft van deze release. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en check hier beneden de afbeelding die ons een beeld geeft hoe de sneaker er waarschijnlijk uit komt te zien.

Nike Air Max 270 'Pre-Day'
Image by solebyjc