Skip to content
Newsfeed

Er komt een nieuwe Nike Dunk Low Scrap ‘Glow’ aan

17 juni 2021 12:10
Er komt een nieuwe Nike Dunk Low Scrap ‘Glow’ aan

De ‘Scrap’ serie van Nike krijgt er steeds nieuwe modellen bij. Onlangs was de Nike Air Max 90 ‘Legacy’ uitgekomen en zijn er beelden van de Nike Dunk Low Scrap ‘Archeo Brown’. Nu is het tijd voor nog een Dunk Low.

De Nike Scrap collectie is deel van het ‘Move To Zero’ project. Nike wil een duurzamer en verantwoordelijker merk worden. De Scrap collectie is dan ook gemaakt van gerecyclede materialen. Eén van Nike’s doelen is om geen afval te produceren. Het merk maakt de Scrap sneakers dan ook van restjes stof om hun vervuiling te verminderen.

Nike Dunk Low Scrap ‘Glow’

De nieuwe Nike Dunk Low Scrap ‘Glow’ is anders dan de ‘Archeo Brown’. De nieuwe Dunk heeft een glow in the dark buitenzool. Het bovenwerk lijkt wel op elkaar om herkenning te krijgen in deze serie. De constructie van het bovenwerk is van suède, leer en mesh materiaal in rode, donkerblauwe, witte, bruine en grijze kleuren. Aan de binnenkant van de voet en op de hiel is er een safari print. Bij de Swoosh zitten kleurrijke strepen en deze is ook omlijnt met rood. Bekijk de eerste beelden van deze sneaker hieronder.

De release datum van de Nike Dunk Low Scrap ‘Glow’ is nog niet bekend. Naar verwachting komt hij wel nog dit jaar uit. Wil je deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en Twitter. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste sneaker updates.

Nike Dunk Low Scrap Glow In The Dark
Nike Dunk Low Scrap Glow In The Dark
Nike Dunk Low Scrap Glow In The Dark