Skip to content
Upcoming

Er komt een nieuwe colorway van de Puma Thunder Spectra

13 oktober 2018 14:30
Er komt een nieuwe colorway van de Puma Thunder Spectra

De Puma Thunder Spectra is een populair model van Puma en is al in velen colorways gereleased. De sneaker is een hit in de sneakermarkt en dat is te danken aan het chunky model. De Puma Thunder Spectra is voorzien van een extra grote tussenzool, die vergelijkbaar is met de Balenciaga Triple S. Op de bovenkant zitten meerdere panelen van mesh en leer wat zorgt voor een gelaagde look.

Nu komt de Puma Thunder Spectra in een nieuwe colorway! De colorway is een combinatie van zachte roze en paarse tinten. Als base wordt er wit gaas gebruikt en op de toebox is licht grijs leer te vinden. De combinatie van een zacht roze en paarse kleur is een vernieuwde kleurpallet wat we nog niet eerder hebben gezien op de Spectra. Op de tussenzool en buitenzool zijn ook de twee kleuren terug te vinden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Puma Thunder Spectra

Prijs: €140,00
Stylecode: 367516-09