Skip to content
Upcoming

Er komt een nieuwe colorway op de Nike Air Max 90 FlyEase

15 maart 2020 18:00
Er komt een nieuwe colorway op de Nike Air Max 90 FlyEase

Een tijdje geleden is bekend gemaakt dat Nike met de nieuwe Nike Air Max 90 FlyEase komt om het dertig jarig bestaan van de klassieker te vieren. De FlyEase ‘Blue’ en de FlyEase ‘Metallic Gold’ zijn op maandag 9 maart voor het eerst uitgebracht. Na deze succesvolle releases is er nog een nieuwe colorway verschenen op deze Nike Air Max 90 FlyEase.

De AM90 is een van de bekendste modellen van Nike en dat is natuurlijk niet voor niks. Elke sneakerfreak heeft het paar wel in zijn schoenencollectie. De sneaker is niet meer weg te denken uit onze schoenenwereld. Voor iedereen iedereen is er wat wils, de sneaker is namelijk al in talloze colorways uitgebracht.

Dit jaar viert de klassieker haar dertigste verjaardag en om dit te vieren is er een nieuw ‘FlyEase’ model ontworpen. De sneaker maakt gebruik van de FlyEase technologie, wat inhoudt dat je door de flexibele heel van de sneaker zo je schoen in kunt stappen. De hiel klikt vervolgens vanzelf weer op zijn plek wanneer je de sneaker aan hebt. Je hoeft dus geen moeite meer te doen. Handig toch?

Nike Air Max 90 FlyEase ‘Triple White’ | Closer Look

De sneaker behoudt zijn eigen klassieke witte kleur. De sneaker is gemaakt van stevig leer en op de bovenkant bevindt zich mesh. De gehele schoen zal de kleur wit krijgen, daarbij wordt het design afgemaakt met een ijsblauwe tint op het mesh.

Deze Nike Air Max 90 FlyEase ‘Triple White’ wordt nog verwacht in 2020, maar een exacte releasedatum is er nog niet bekend. De sneaker zal verkrijgbaar zijn op Nike.com vanaf 140,-. Het is dus nog even afwachten, maar houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten voor de laatste releases. Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Oja, en sinds kort zitten wij ook op TikTok!

Nike Air Max 90 FlyEase 'Triple White'

CU0814-102 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike