Skip to content
Upcoming

Er komt een nieuwe colorway op de Nike Air Force 1 Shadow

23 maart 2020 12:37
Er komt een nieuwe colorway op de Nike Air Force 1 Shadow

Goed nieuws, het is lente! Dat betekent dat het tijd is voor een paar nieuwe sneakers. Nike heeft heel wat nieuwe zomerse colorways voor ons klaarstaan. Zo is er weer een nieuwe colorway verschenen en dit keer op de Nike Air Force 1 Shadow. Wij kunnen niet wachten totdat deze verkrijgbaar is!

Bruce Kilgore heeft in de jaren ’80 een prachtig model voor ons op de markt gebracht. De Nike Air Force 1 Shadow is een variant op deze klassieke Nike Air Force 1. Het is een eerbetoon aan vrouwen die een voorbeeld zijn voor de volgende generatie door verandering te brengen in hun omgeving. De Nike Air Force 1 is niet meer weg te denken uit onze schoenenwereld, daarbij is het ook nog eens een van de populairste en best verkochte modellen van Nike!

Nike Air Force 1 Shadow ‘White / Pink’ | Details

De nieuwe colorway krijgt een wit met roze kleurenpallet. Het bovenwerk van de sneaker beschikt over een witte kleur met daaroverheen roze details. Op de sneaker bevindt zich twee kleuren roze, een donkere en een lichtere. Zo is de Swoosh donker roze van kleur met daaromheen de lichtroze kleur. De tong met daarop het branding logo en de binnenkant van de sneaker zijn beiden lichtroze. Het bovenste ‘Air’ logo op de midsole is weer donkerroze. Om de sneaker af te maken worden lijnen geaccentueerd met de lichte roze kleur.

Wanneer deze nieuwe colorway precies uitgebracht zal worden is nog niet bekend. We verwachten dat deze in het voorjaar van 2020 zal komen. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten want deze wil je niet missen! Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van deze sneaker.

Nike Air Force 1 Shadow 'White/Pink'

CJ1641-101 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike