Skip to content
Upcoming

Er komt een nieuwe Air Jordan 3 ‘Animal Instinct’

2 maart 2020 19:07
Er komt een nieuwe Air Jordan 3 ‘Animal Instinct’

Op 19 december van 2019 zagen we de Air Jordan 3 ‘Animal Instinct’ voor het eerst releasen. Karakteriserend voor deze Air Jordan 3 was natuurlijk de opvallende Animal patronen en het bovenwerk dat was gemaakt van het bekende Pony Hair. Nu komt Jordan Brand met een nieuwe versie van deze Air Jordan 3 ‘Animal Instinct’.

Ondanks dat zowel de 2019 als deze nieuwe versie vallen onder de Animal Instinct Pack hebben de sneaker weinig weg van elkaar. Helemaal als we kijken naar een aantal kleuren en de gebruikte materialen. De basis van deze nieuwe Air Jordan 3 is net als de sneaker uit 2019 zwart. Echter is deze gemaakt van een soort reptielen leer en doet het ons denken aan krokodillen en slangen leer. Dit prachtige en opvallende bovenwerk staat op een Sail midsole. Ook de outsole heeft deze kleur.

De mudguard bij de toebox is grijs gekleurd en heeft een slangenleer patroon. Bij de hak van de sneaker zien we een soort gelijk materiaal alleen dan iets grover en groen gekleurd. Hier zien we ook gelijk de eerste gele details. Zo is de patch bij de hak compleet geel gekeud en hebben de veter ogen dezelfde kleur. Of de Nike Air branding op de hak zal staan is nog niet te zien. Toch verwachten we dat er gewoon een Jumpman op de hak zal staan.

Wanneer deze Air Jordan 3 ‘Animal Instinct’ zal uitkomen is nog niet bekend. Wel verwacht men dat de sneaker aan het eind van de zomer uit zal komen. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Air Jordan 3 'Animal Instinct'
Image by Solebyjc