Skip to content
Upcoming

Er komt een nieuw Parra x Nike SB Dunk Low collab aan!

18 maart 2021 18:00
Er komt een nieuw Parra x Nike SB Dunk Low collab aan!

De Nederlandse illustrator ‘Parra‘ heeft een opmerkelijke relatie met Nike opgebouwd. Na het maken van één van de belangrijkste en meest productieve Air Max 1’s aller tijden, verliet de creatieveling de scène voor een paar jaar. Rond 2018 pakten Nike en Parra de draad weer op om opnieuw samen te werken aan de Air Max 1. Nu lijkt er een nieuwe Parra x Nike SB Dunk Low te komen. Leer verder voor alle details!

Parra x Nike

Parra weet met zijn verstand voor zowel streetwear- als de sneakercultuur verbluffende designs te leveren, maar het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste Nike SB x Parra release. De laatste release vond plaats in 2019.

Nieuwe Parra x Nike SB Dunk Low release

In maart 2021 zijn er beelden verschenen van de nieuwe Parra x Nike SB Dunk Low, die nog geen releasedatum heeft. Deze foto’s en informatie komen van insiders, die een proefpaar in handen hebben gekregen.

Op de beelden kun je zien dat de bovenkant de klassieke Parra stijl heeft, met heldere, kleurrijke artwork. De basis van de sneaker is donker mokkabruin suède. In plaats van de standaard color blocking van het model, is het kenmerkende kleurrijke artwork alleen toegepast op de overlays van de rechterschoen. Op het linker silhouet is een wit leren overlay te zien. De uitgesproken en abstracte motieven zitten hier in plaats van op de overlay, op het middenpaneel en op de kraag. Hierdoor ontslaat er een afwisselende stijl die perfect bij de stijl van de ontwerper past. Een blauwe voering en een witte rubberen zool maken het ontwerp af.

Volgens @NikeSBFeatures (op Instagram) is het afgebeelde paar een proefversie van de samenwerking. Het retailpaar zal er naar verwachting anders uitzien wat betreft de kleuren, maar specifieke veranderingen werden niet gedeeld.

Via onze nieuwspagina en releasekalender houden wij jullie op de hoogte over deze en andere upcoming releases. Volg ons ook op Instagram om dagelijks sneaker related content voorbij te zien komen!